Πολλές πράξεις που παλιά θεωρούνταν ταμπού, πλέον θεωρούνται φυσιολογικές, ενώ κανείς δεν ντρέπεται γι’ αυτές. Το ίδιο ισχύει και για τα σεξουαλικά βοηθήματα, τα οποία κάποτε θεωρούνταν ντροπή για όποιον τα κατείχε, πλέον όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αν λοιπόν είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και σου αρέσει να εξερευνάς νέες πτυχές του εαυτού σου, δες τα sex toys που θα απολαύσεις μόνος ή μαζί με τη σύντροφό σου για μέγιστη κορύφωση.

Παιχνίδια με το “στόμα”

Η πεολειχία είναι ένα αγαπημένο σεξουαλικό σπορ των ανδρών, καθώς μπορεί να τους φέρει εύκολα στην κορύφωση. Αν είσαι μόνος σου για καιρό ή αν η σύντροφός σου δεν αρέσκεται σε αυτό, υπάρχει η λύση ενός προσομοιωτή στόματος, ο οποίος θα σου προσφέρει τα ανάλογα συναισθήματα.

Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε οι κινήσεις να μοιάζουν με αυτές που κάνει μια γυναίκα όταν έχει το πέος σου στο στόμα της και η αίσθηση να είναι πολύ κοντά στην πραγματική.

Αυτοϊκανοποιητής

Ένα μηχάνημα με υποδοχή για το πέος σου, το οποίο κάνει όλη τη.. σκληρή δουλειά, χωρίς να χρησιμοποιείς καθόλου τα χέρια σου. Το υλικό τους μοιάζει αρκετά με αυτό του γυναικείου κόλπου, με αποτέλεσμα να νιώθεις σαν να κάνεις σεξ. Η (αγαπημένη) συνήθεια όλων των ανδρών μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα, καθώς μια αλλαγή πότε πότε, πάντα είναι ευεργετική.

Μασάζ για τον προστάτη

Είναι πλέον γνωστό ότι το σημείο που προσφέρει τη μεγαλύτερη απόλαυση και ηδονή στους άνδρες είναι ο προστάτης. Με αυτήν τη μηχανή μπορείς να ερεθίσεις άμεσα τον προστάτη, καθώς κάνει μασάζ στην περιοχή ανάμεσα στους όρχεις.

Δαχτυλίδια

Αν έχεις πρόβλημα στη διατήρηση της στύσης σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά δαχτυλίδια για το πέος σου, τα οποία δονούνται και διατηρούν τη στύση σου μεγάλη και σκληρή. Μπορείς να ρυθμίσεις το πόσο σφικτό ή χαλαρό θέλεις να είναι, ανάλογα με τη στιγμή.

Ανδρικός δονητής

Ο ανδρικός δονητής είναι μια δονούμενη βάση για το πέος. Κάτι ανάλογο με το δαχτυλίδι, αλλά για ολόκληρο το πέος, το οποίο μοιάζει με ένα ερωτικό και πολύ ενδιαφέρον μασάζ εκεί κάτω. Το εσωτερικό του έχει διαβαθμίσεις, για να ερεθίζεται κατάλληλα κάθε σημείο του πέους.

 

Διάβασε ακόμη

Γιατί είσαι ακόμα single; Μάθε επιτέλους την σκληρή αλήθεια

6 τρόποι να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου στο κρεβάτι

Έτσι θα την φέρεις σε οργασμό μέσα σε 15 λεπτά

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive