Όση οικειότητα και να έχεις με τη σύντροφό σου, υπάρχουν κάποια όρια στα πράγματα που μπορείτε να λέτε ο ένας στον άλλο. To Men Exclusive σου επισημαίνει τι δεν πρέπει να της πεις ποτέ, αν δεν θέλεις να αρχίσει να χαλάει -σταδιακά- η σχέση σας.

Είσαι χοντρή

Αποτέλεσμα εικόνας για couple fight gif

Οι γυναίκες είναι στην πλειοψηφία τους φιλάρεσκες και εύκολα μπορούν να αποκτήσουν ανασφάλειες από τα κακεντρεχή σχόλια των γύρω τους. Ακόμα και αν η καλή σου έχει πάρει κιλά, είναι μεγάλη αγένεια να της το χτυπήσεις. Επίσης, αν σου κάνει την ερώτηση- παγίδα αν δείχνει χοντρή με το καινούργιο της φόρεμα, απάντα της ότι δείχνει όμορφη ό,τι και να φορέσει.

Πολύ όμορφη η φίλη σου

Αποτέλεσμα εικόνας για couple fight gif

Οι γυναίκες είναι πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους ως γνωστόν, γι’ αυτό μην τη βάλεις στο “τριπάκι” να συγκρίνεται με τις φίλες της. Ακόμα και αν η κολλητή της είναι μοντέλο, απαγορεύεται να κάνεις κολακευτικά σχόλια γι’ αυτήν. Δε θέλεις η κοπέλα σου να νιώσει άσχημα και να γεμίσει με αμφιβολίες για τη σχέση σας.

Δε συμπαθώ τους γονείς/φίλους σου

Αποτέλεσμα εικόνας για woman eats gif

Ασχέτως από τη μεταξύ σας σχέση, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι σχέσεις σας με τους γονείς και τους φίλους του/της συντρόφου σας. Ακόμα και αν ακούσεις τη σύντροφό σου να τους κατηγορεί για οποιοδήποτε λόγο, μη σιγοντάρεις. Αν δεν τους συμπαθείς, μην το δείχνεις με απαξιωτικές φράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις ομαλές σχέσεις μαζί τους.

Πάλι τρως;

Αποτέλεσμα εικόνας για woman eats gif

Είναι δικαίωμά της να τρώει ό,τι θέλει και όποτε θέλει. Ακόμα και αν θεωρείς ότι έχει πάρει κιλά, δεν πρέπει να κάνεις κουμάντο στη διατροφή της. Όπως είπαμε και παραπάνω, είναι μεγάλη αγένεια να αποκαλέσεις “χοντρή” τη σύντροφό σου και να της επισημαίνεις ότι έχει παχύνει.

Καλό είναι

Αποτέλεσμα εικόνας για woman nerves gif

Όταν αγοράσει καινούργια ρούχα ή αλλάξει χτένισμα/ χρώμα στα μαλλιά της, κάνε της κομπλιμέντα και μην το προσπεράσεις λέγοντας ένα απλό “καλό είναι”. Οι γυναίκες θέλουν να παίρνουν την επιβεβαίωση από το σύντροφό τους, όσος καιρός και αν έχει περάσει. Έτσι καταλαβαίνουν ότι ακόμα ενδιαφέρεσαι.

Χρειάζεσαι πλαστική

Αποτέλεσμα εικόνας για katy perry gif

Ακόμα ένα κακεντρεχές σχόλιο που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στη σύντροφό σου. Αν τη βρίσκεις άσχημη ή ότι χρειάζεται βελτίωση στην εμφάνισή της, χώρισέ την και βρες μια ομορφότερη, που θεωρείς ότι σου ταιριάζει.

Δεν είσαι και αστέρι στη μαγειρική

Αποτέλεσμα εικόνας για woman nerves gif

Δεν έχουν όλοι ταλέντο στη μαγειρική, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να προσβάλλεις τη προσπάθειά τους. Η σύντροφός σου προσπαθεί να σε ευχαριστήσει μαγειρεύοντάς σου, γι’ αυτό μην κάνεις απαξιωτικά σχόλια. Στο κάτω κάτω, δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει.

Η σιωπή

Αποτέλεσμα εικόνας για krysten ritter eye roll gif

Οι γυναίκες θέλουν να είναι με κάποιον που είναι καλός ακροατής, αλλά και συμβουλάτορας. Αυτό σημαίνει πως όταν εκείνη σου αναλύει ένα πρόβλημά της, έπειτα περιμένει να τη συμβουλέψεις ή να την καθησυχάσεις. Το να παραμένεις σιωπηλός κάνοντας γενικά σχόλια που δε βοηθούν, δεν είναι καλό.

Διάβασε ακόμα 

7 τρόποι για να γλιτώσεις από τη ζήλια της συντρόφου σου

5 ψέματα που της είπες και δεν πίστεψε ποτέ

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτή είναι για σένα

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive