Σε κάθε παρέα υπάρχει κάποιος που ζει ευτυχισμένος με τη μόνιμη σχέση του, εκείνος που κάθε βδομάδα γνωρίζει καινούργια γυναίκα, εκείνος που από ανασφάλεια συνάπτει συνεχώς σχέσεις και τέλος εσύ, ο μόνιμα single.

Φυσικά, πολλοί άνδρες επιλέγουν να είναι μόνοι τους από επιλογή μέχρι να γνωρίσουν τη γυναίκα που θα τους συνταράξει, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που ενώ θέλουν να κάνουν σχέση, δεν μπορούν.

Διάβασε τα λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να κερδίσεις μια γυναίκα.

Έχεις κολλήσει σε ένα παλιό απωθημένο

Αποτέλεσμα εικόνας για couple love movies gif

Οι περισσότερες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν μπορούν να προχωρήσουν τη ζωή τους στον αισθηματικό τομέα, είναι εκείνοι που έχουν κολλήσει σε μια παλιά σχέση τους που έχει λήξει εδώ και καιρό ή σε κάποιο παλιό απωθημένο.

Είναι πολύ άσχημο να περιμένεις αιώνια μια γυναίκα, η οποία σου έχει ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ότι δε θέλει να είστε μαζί.

Πρέπει να βρεις τρόπο να την ξεπεράσεις, ώστε να μπορείς να βγεις έξω απελευθερωμένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος και να πάψεις να συγκρίνεις κάθε γυναίκα που βλέπεις μαζί της.

Επίσης, δεν πρέπει να σαμποτάρεις τον εαυτό σου επειδή φοβάσαι να μην ξαναπληγωθείς.

Δεν προσπαθείς καν

Αποτέλεσμα εικόνας για man bar gif

Ισχύει ότι ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, όμως πρέπει να βάλεις κι εσύ το χέρι σου. Το να φτιάξεις προφίλ σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δε λογίζεται για προσπάθεια, ούτε το να βγαίνεις για ποτό με την αντροπαρέα και να φέρεστε σαν κάφροι.

Βγες έξω και πέρνα καλά. Κοίτα το χώρο και τα άτομα γύρω σου και πιθανώς να δεις μια γυναίκα που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα, πρέπει να δουλέψεις το φλερτ σου και να επιστρατεύσεις κάθε μέσο που διαθέτεις για να την προσεγγίσεις και γιατί όχι, να την κατακτήσεις.

Αποπνέεις αρνητισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για angry man gif

Ο αρνητισμός έχει πολλά πρόσωπα. Μπορεί να είσαι νάρκισσος, υπερβολικά απαισιόδοξος, μίζερος,βαρετός, γκρινιάρης, τσιγκούνης ή να εκφράζεσαι άσχημα για άλλους ανθρώπους.

Όλα αυτά σχηματίζουν μια άσχημη εικόνα για το άτομό σου και μια γυναίκα θα απομακρυνθεί από δίπλα σου.

Για να αρέσεις σε μια γυναίκα δε μετράει μόνο η εμφάνιση, αλλά κυρίως ο ενάρετος χαρακτήρας και οι καλοί τρόποι. Αν θέλεις να μπεις σε μια σοβαρή σχέση, πρέπει να δουλέψεις την έκφρασή σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Μην ξεχνάς ότι η γλώσσα του σώματος συχνά μιλάει περισσότερο από σένα.

Είσαι ανώριμος

Αποτέλεσμα εικόνας για jim carrey tongue gif

Καλώς ή κακώς, η ωριμότητα δεν είναι ανάλογη της ηλικίας. Ένας νέος άνθρωπος μπορεί να είναι ώριμος και ένας μεσήλικας μπορεί να φέρεται σαν 15χρονος. Υπάρχουν δύο είδη ανώριμων ενηλίκων:

Το πρώτο είδος είναι ο 35άρης ο οποίος ζει ακόμα με τους γονείς του και δε δουλεύει (από επιλογή), ντύνεται σαν 20χρονος και όλη μέρα παίζει fifa στο playstation. Οι φίλοι του είναι της ίδιας νοοτροπίας και εμφάνισης, πηγαίνουν κάθε μέρα για καφέ και απαραιτήτως κάθε Σάββατο θα κάνουν πάρτυ για να μεθύσουν και να τα σπάσουν.

Το δεύτερο είδος είναι δυσδιάκριτο. Πρόκειται για φαινομενικά σοβαρούς άνδρες, με καλή εργασιακή θέση και γκαρνταρόμπα της ηλικίας τους. Οι άνθρωποι αυτοί όμως είναι συναισθηματικά ανώριμοι, με αποτέλεσμα να πληγώνουν τις γυναίκες.

Η συναναστροφή μαζί τους αμέσως δίνει σε κάποιον να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα ανώριμο άτομο, που σίγουρα δεν μπορεί να κρατήσει υποσχέσεις και να μπει σε μια σοβαρή και ειλικρινή σχέση.

Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή και θέλεις να γνωρίσεις μια σοβαρή κοπέλα, απλά πρέπει να αλλάξεις τακτική και συμπεριφορά.

Έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου

Αποτέλεσμα εικόνας για man shout at woman gif

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα και με καμία, τότε πολύ δύσκολα θα κάνεις σχέση. Ειδικά αν ανήκεις στους άνδρες που φαινομενικά τα έχουν όλα (καλή εμφάνιση, δουλειά, λεφτά, κύρος) και ψάχνεις κάτι ανάλογο και στη μελλοντική σου σύντροφο. Δυστυχώς το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά και όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς πότε πότε.

Τι έγινε αν μια κοπέλα έχει λίγα κιλά παραπάνω ή αν είναι πολύ μικροκαμωμένη; Σημασία έχει να τα βρίσκετε και να είναι ένα αξιόπιστο άτομο στο οποίο μπορείς να βασιστείς.

Το ίδιο επιλεκτικός όμως μπορεί να είναι και ένας άνδρας ο οποίος αντικειμενικά είναι μέτριος, δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής και δεν έχει καλή συμπεριφορά.

Αυτοί οι άνδρες πιστεύουν ότι η τελειότητα είναι υποχρέωση για τις γυναίκες, ενώ εκείνοι μπορούν να αφήνονται και να μην προσπαθούν καθόλου να βελτιώσουν τον εαυτό τους εσωτερικά και εξωτερικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνδρες και των 2 κατηγοριών θα αργήσουν πολύ να κάνουν σχέση.

Είσαι κακός σύντροφος

Αποτέλεσμα εικόνας για man argue gif

Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε όλοι καλοί σύντροφοι. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι στο παρελθόν ήσουν λάθος στις σχέσεις σου και με τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου τις οδήγησες στο τέλος τους.

Κάνε ενδοσκόπηση, βρες πού είσαι λάθος, ποιες συνήθειές σου θεωρείς ότι σου κοστίζουν μια φυσιολογική σχέση με τις γυναίκες και δούλεψε με τον εαυτό σου, ώστε να βελτιώσεις όλα σου τα ελαττώματα.

Κανείς δεν μπορεί να συνάψει μια σοβαρή και ομαλή σχέση αν δεν τα έχει πρωτίστως καλά με τον εαυτό του. Αν είσαι ανασφαλής, κάνε πράγματα και βρες χόμπι που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, αν φοβάσαι να εκδηλωθείς και να επικοινωνήσεις, βρες τρόπους με τους οποίους μπορείς να δείξεις έμμεσα τα συναισθήματά σου.

Είναι άδικο να πληρώνουν οι σχέσεις σου τα προσωπικά σου προβλήματα. Μάθε και κατανόησε τον εαυτό σου για να γίνεις ένας καλός και αξιόπιστος σύντροφος.

 

Διάβασε ακόμη

6 τρόποι να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου στο κρεβάτι

Πώς να δείχνεις άνετος όταν βγαίνεις με μία όμορφη γυναίκα

Πλούσιος ή καλό παιδί; Ποιος “κερδίζει” τις γυναίκες;

Total
9
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive