Όταν γράφονται άρθρα για τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα, συνήθως εννοούν τα εξωτερικά.

Πιθανότατα κι εμείς να αντιδρούμε στο γεγονός ότι δεν θα πρέπει να αναζητούμε τι θέλει το άλλο φύλο για να μας βρίσκει αρεστούς, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να αδιαφορείς γι’ αυτό.

Θα πρέπει να διαθέτουμε κάποιες βάσεις, προκειμένου να έχουμε κάποια (ερωτικά) αποτελέσματα. Οι γυναίκες ψάχνουν κάποια πράγματα σε μας και από τη πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε “διαβασμένοι”

Εδώ, λοιπόν, θα δεις τα 8 στοιχεία που θέλουν να έχεις στο χαρακτήρα σου, για να σε βρίσκουν ελκυστικό.

Σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα…

1. Φιλοδοξία

Γίνε άνδρας με πλάνο. Οι γυναίκες ελκύονται από τους φιλόδοξους άνδρες, που έχουν στόχους και όνειρα και δεν τα παρατούν ποτέ.

Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να ζεις αποκλειστικά για να δουλεύεις και να χάσεις το νόημα της ζωής.

Μια γυναίκα θέλει να έχει δίπλα της έναν άνδρα που θέτει στόχους, μικρούς ή μεγάλους και κάνει βήματα για να τους επιτύχει, όχι κάποιον που ξαπλώνει όλη μέρα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση και χωρίς στόχους ζωής.

2. Να ζεις την κάθε στιγμή μαζί της

Να είσαι εκεί όταν είσαι μαζί της και να μην ξοδεύεις τις κοινές σας στιγμές μπροστά στο κινητό σου και στην ενημέρωση των προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, μην επαναπαύεσαι στη διαδικτυακή επικοινωνία σου μαζί της, αλλά να επιχειρείς να βρίσκεστε από κοντά, έστω και για λίγο.

Είναι εύκολο να αποσπάται η προσοχή σου με όλα τα διαδικτυακά γκάτζετ, αν όμως σε ενδιαφέρει πραγματικά μια γυναίκα, τα παραμερίζεις όλα για να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτήν.

3. Πάθος

Το πάθος είναι μια γενική έννοια, την οποία εμείς χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για τις ερωτικές μας σχέσεις και το κρεβάτι.

Μπορούμε όμως να έχουμε πάθος με διάφορα καθημερινά πράγματα, πάθος για το χόμπι μας, πάθος για τα ταξίδια, πάθος για τη ζωή.

Στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που έχουν ενδιαφέροντα και πάθος για τη ζωή. Βρες ένα χόμπι, μάθε ένα μουσικό όργανο, κάνε πράγματα που γεμίζουν με ενδιαφέρον τον ελεύθερο χρόνο σου.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν πάθη, βρες το δικό σου και ασχολήσου με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά.

4. Πνευματικές ανησυχίες

Όπως οι άνδρες δεν παίρνουν στα σοβαρά μια αστοιχείωτη γυναίκα που δεν μπορεί να συζητήσει, έτσι και οι γυναίκες δεν ελκύονται από τους άνδρες που ασχολούνται μόνο με την μπάλα και τα βιντεοπαιχνίδια.

Δεν είπαμε να γίνεις κουλτουριάρης και δήθεν, αλλά πρέπει να εξασκείς το μυαλό σου διαβάζοντας βιβλία και έχοντας γνώσεις και άποψη σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Οι “διαβασμένοι” αρέσουν.

5. Χιούμορ

Ένας άνδρας με χιούμορ γίνεται πολύ συμπαθής στις παρέες και αρέσει στις γυναίκες, καθώς φαίνεται ότι είναι άνθρωπος που δεν τον παίρνουν από κάτω οι δυσκολίες και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τα πάντα.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, ειδικά όταν έχεις έμφυτο χιούμορ και δε δυσκολεύεσαι να πετάς τις κατάλληλες ατάκες τη σωστή στιγμή.

Στις αρχές μιας γνωριμίας πάντως είναι καλό να μην το παρατραβάς, διότι δεν ξέρεις τα “όρια” του άλλου και ίσως γίνει παρεξήγηση.

6. Iσορροπία

Οι γυναίκες βρίσκονται συνεχώς υπό πίεση να τα προλαβαίνουν όλα: να κρατούν το σπίτι, να δουλεύουν, να είναι πάντα περιποιημένες για το σύντροφό τους, να φροντίζουν τα παιδιά, να τρέχουν για όλα.

Ξέρουν καλά ότι αν υπάρχει θέληση μπορείς να προλάβεις τα πάντα, γι’ αυτό οι υπερωρίες στη δουλειά δεν είναι πια μια καλή δικαιολογία για να μη βγαίνετε και να αράζετε συνέχεια στο σπίτι.

Βρες χρόνο για τους δυο σας και δείξε της ότι τη θέλεις.

7. Ακεραιότητα

Οι ελκυστικοί άνδρες έχουν κώδικα δεοντολογίας. Γνωρίζουν τις αξίες και τις αρχές τους και είναι αφοσιωμένοι σε αυτές.

Παράλληλα, είναι ώριμοι και ανοιχτόμυαλοι. Τα βγάζουν πέρα στις κακοτοπιές με βάση αυτές και δε χάνουν τον εαυτό τους.

Η ακεραιότητα είναι από τις πιο σημαντικές αρετές ενός ανθρώπου, η σταθερότητα στις απόψεις και στις αρχές σου σε κάνει αξιόπιστο και σώφρονα άνθρωπο, γεγονός που σε κάνει αφόρητα ελκυστικό στα μάτια μιας γυναίκας.

8. Σεβασμός

Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ο σεβασμός είναι το Α και το Ω σε κάθε είδους σχέση και αν δεν υπάρχει, τότε δεν μπορεί να υπάρξει επαφή και επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Διάβασε ακόμη

Tα σημάδια ότι δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού μαζί της

One night stand στο μπαρ; ‘Ηρθε η ώρα να το τολμήσεις

Τα σημάδια που δείχνουν ότι απλώς δεν σε γουστάρει

Total
16
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive