Ο Βrad Pitt στα 53 του πλέον χρόνια, είναι ένας φρεσκοχωρισμένος “εργένης” που φαίνεται να έχει δει τη ζωή… αλλιώς. Ο χωρισμός του με την 41χρονη Αngelina υπήρξε για εκείνον «τεράστιος παράγοντας για αλλαγή», ενώ έκοψε τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια…

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για λογαριασμό του GQ παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έπινε πάρα πολύ, κάπνιζε μαριχουάνα, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του με το να αποκόβεται συναισθηματικά από τους γύρω του.

Πλέον έχει σταματήσει να καταναλώνει αλκοόλ, υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία, ενώ εκείνος και η Αngelina Jolie έχουν δεσμευτεί να επιλύσουν τις διαφορές τους φιλικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μόλις ξεκίνησα θεραπεία. Μου αρέσει πολύ. Πέρασα από δύο ψυχαναλυτές προτού βρω τον κατάλληλο». «Δεν μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο…».
«Αυτό που εννοώ είναι ότι σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως ακόμα και τον περασμένο χρόνο, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ» περιέγραψε ο ίδιος, τονίζοντας πως αντικατέστησε το αλκοόλ με χυμό cranberry και ανθρακούχο νερό.
«Είμαι πραγματικά, πραγματικά χαρούμενος που τέλειωσα με όλα αυτά».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν περνάει κρίση μέσης ηλικίας, καθώς δεν φοβάται το γεγονός ότι μεγαλώνει, ούτε πως μπορεί να πεθάνει αύριο, αλλά ούτε και σκέφτηκε ξαφνικά να πάει να αγοράσει μια Lamborghini, τόνισε με χιούμορ.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι να γίνεται συνεχώς καλύτερος άντρας.

Η τελευταία ταινία του “War Machine” είναι μια σατιρική ματιά στον πόλεμο των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 26η Μαΐου.

Ώριμος, αλλιώτικος και πιο “ωμός” φαίνεται ο Brad Pitt πλέον.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τα πρόσφατα λόγια του θα σε κάνει να φιλοσοφήσεις τη ζωή λίγο παραπάνω και να προσπαθείς από εδώ και πέρα πάντα για το καλύτερο. Όχι μόνο για να κρατήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα κοντά σου, αλλά κυρίως για τον ίδιο σου τον εαυτό. 

Διάβασε ακόμα 

James Dean: 9 ατάκες – έμπνευση του αιώνιου επαναστάτη

Steve McQueen: Μαθήματα ζωής από έναν ζόρικο άντρα

Βλάσσης Μπονάτσος: ‘Ένας τύπος «φοβερός, τρομερός, πάααρα πολύ ωραίος»

 

Total
9
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive