Το ξέρουμε… Το θεωρείς ως ένα ρούχο που σου “τρώει” τον λαιμό, ότι πηγαίνει μόνο με κυριλέ ρούχα και ότι για να το φορέσεις πρέπει να είσαι άνθρωπος της ποίησης.

Αν αφήσεις, όμως, όλα αυτά παραδίπλα θα δεις ότι το ζιβάγκο είναι ένα κομμάτι στην ανδρική μόδα που μπορεί να σου εκτοξεύσει το στυλ σε χρόνο μηδέν.

Σου προσφέρει ένα πιο retro look και μπορείς να το φορέσεις είτε όταν βγαίνεις για ποτό το βράδυ, είτε για να γλιτώσεις το πουκάμισο με την γραβάτα.

Το Men Exclusive σου παραθέτει τέσσερις συμβουλές για να φορέσεις το ζιβάγκο με τον απόλυτο τρόπο:

Ξεκίνα με απλά, σκούρα χρώματα

Σίγουρα υπάρχουν ζιβάγκο σε φωτεινά χρώματα, όπως πράσινα, κόκκινα, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις είναι αγοράσεις ένα μαύρο.

Είναι η πιο σίγουρη λύση, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα. Μετά από λίγο καιρό μπορείς να προχωρήσεις σε ζιβάγκο με σχέδια, διαφορετικά χρώματα κτλ.

Τα λεπτά ζιβάγκο είναι εκπληκτικά

Τα “χοντρά” ζιβάγκο ναι μεν μπορούν να σε ζεστάνουν, αλλά σου προσθέτουν όγκο, κάτι που πιθανότατα να μην θέλεις. Μπορείς να αγοράσεις ένα λεπτό σε υφή και να κερδίσεις όλο το στυλ. Μάλιστα, ένα κασμιρένιο θα μπορέσει να σου αλλάξει την όλη εικόνα σου.

Ένα ζιβάγκο μέσα από το παλτό δίνει το απόλυτο στυλ

Αν ψάχνεις για ένα πιο street style look δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να το φορέσεις με ένα παλτό. Το μαύρο παλτό ειδικά “χωράει” παντού. Δεν υπάρχουν φραγμοί σ’ αυτό. Το ζιβάγκο είναι ο καλύτερος φίλος του.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία 

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην σου ταιριάζει αυτό το στυλ. Γι’ αυτό καλύτερα είναι να μην αγοράσεις ένα πανάκριβο ζιβάγκο. Προτίμησε ένα πιο φθηνό, αλλά στυλάτο. Δοκίμασέ το σε όλες τις εκδοχές του και στη συνέχεια μπορείς να επενδύσεις σε ένα κομμάτι καλύτερο και πιο ακριβό.

Δες παρακάτω ορισμένα στυλ για να δεις πώς μπορείς να συνδυάσεις το δικό σου ζιβάγκο:

Total
38
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*