Το Lost είναι έτοιμο να κάνει θρυλικό comeback

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές εδώ και πολλά χρόνια και αναμφίβολα μια από εκείνες που ξεκίνησαν την μανία με την μικρή οθόνη ήταν σίγουρα το Lost, που κατάφερε να κατακτήσει μεγάλο μέρος των θεατών.

Πριν από καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως θα γινόταν reboot για την σειρά, μετά από πολλά χρόνια, εικασίες, θεωρίες και πολλά ακόμα πράγματα που μας απασχόλησαν, ενώ πλέον έχουμε ευχάριστα νέα για την σειρά, αν γίνει αυτό που θέλουν πολλοί.

Ένας εκ των δημιουργών της σειράς, ο Damon Lindelof ανέφερε ότι σκέφτεται πολύ για ενδεχόμενο reboot στην σειρά και γενικότερα πως με κάποιο τρόπο πρέπει να επιστρέψει το franchise. Παράλληλα δήλωσε πως αν και με όποιο τρόπο γίνει θα γίνει σωστά και φυσικά με τα κατάλληλα εφόδια.

Η υπόθεση για την σειρά Lost (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι η εξής: Όλα ξεκινούν όταν το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Σίδνεϋ – Los Angeles πέφτει σ’ ένα νησί κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τα άτομα τα οποία επιζούν από την πτώση είναι 48.

Στην αρχή το νησί μοιάζει να είναι ήρεμο και οι επιζώντες πιστεύουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα στοιχεία της φύσης…Αφού περνάνε οι μέρες και οι ελπίδες τους πως θα έρθει κάποιος να τους σώσει εξαφανίζονται τότε αποφασίζουν πως πρέπει μόνοι τους να βρουν τρόπο να φύγουν από το νησί.

Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται στο νησί το μόνο προφανές είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνδέονται κατά κάποιον τρόπο κι ότι ο καθένας τους βρίσκεται εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Πηγή

Total
11
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*