Και ποιος δεν έχει μεγαλώσεις με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ

Ακόμα και οι μικρότεροι σίγουρα τον έχουν ακούσει και σίγουρα έχουν δει μία ταινία του.

Οι μεγαλύτεροι έχουν ταυτιστεί με μαζί του, βλέποντάς τον παλαιότερα στις βιντεοκασσέτες να κάνει τα περίφημα σπαγκάτα του, αλλά και να τον θαυμάζουν για το γυμνασμένο σώμα του που λίγοι διάσημοι τότε διέθεταν.

Οι γνώσεις τους στις πολεμικές τέχνες ήταν μεγάλες, αλλά η μοίρα τον έφερε να παίζει σε low budget ταινίες που θέμα τους δεν είχαν τίποτα άλλο από τη δράση και το ξύλο.

Παρ΄ όλ’ αυτά, αν και οι συγκεκριμένες ταινίες δεν ήταν και υπερπαραγωγές, τα κέρδη από τα εισιτήρια ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα ο Βέλγος ηθοποιός να γίνει πασίγνωστος στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Φυσικά, από τα παιδικά του χρόνια είχε τάση προς τη γυμναστική. Στην αρχή ασχολήθηκε με το μπαλέτο, αλλά στη συνέχεια επειδή στο σχολείο έπεφτε θύμα bulluying φρόντισε να ασχοληθεί με το καράτε, το οποίο βρήκε πολύ ενδιαφέρον.

Από εκείνη τη στιγμή, η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες μπήκαν στο αίμα του.

Με αφορμή τα σημερινά 57α γενέθλιά του, το Men Exclusive σου παρουσιάζει τα χρυσά tips του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ για να φτάσεις τη γυμναστική σου στην κορυφή και φυσικά να πάρεις μαθήματα από τις ασκήσεις του:

1. Nα είσαι συνεπής στην προπόνησή σου, ώστε το σώμα σου να προσαρμόζεται εύκολα στις εσωτερικές αλλαγές που συμβαίνουν.

2. Η καλύτερη θεραπεία για τον πόνο είναι να ασχοληθείς με τους μύες που σε πονάνε τις επόμενες μέρες.

Πάρε μερικές ιδέες από τη γυμναστική του για καλύτερα αποτελέσματα:

 

Διάβασε ακόμη

Οι 5 καλύτερες μορφές άσκησης για τους 40+

Η καλύτερη άσκηση που δεν κάνεις ποτέ

Οι χρυσοί κανόνες για να δυναμώσεις τους μύες σου

Total
10
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive