Ήταν δύσκολο, όμως κατάφερες να ζητήσεις ραντεβού από τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η απάντηση ήταν θετική και έτσι βγήκατε στο πολυπόθητο ραντεβού. Πρόσεξες όσο ποτέ την εμφάνισή σου, της έδειξες τον καλύτερό σου εαυτό και νομίζεις ότι όλα πήγαν καλά.

Μπορεί όμως για εκείνη να μην ήταν όλα τόσο ρόδινα. Διάβασε τα 6 σημάδια ότι το πρώτο σας ραντεβού ήταν και το τελευταίο…

1. Εξαφανίστηκε μετά το ραντεβού

Μπορεί φεύγοντας από το ραντεβού να σου είπε “θα τα πούμε”, όμως δε σου έστειλε τίποτα, ούτε απάντησε ξανά σε κλήση και σε μήνυμά σου.

Μια γυναίκα που επιθυμεί δεύτερο ραντεβού, περιμένει πάνω από το τηλέφωνο μέχρι να επικοινωνήσεις μαζί της. Αν την ψάχνεις και δεν τη βρίσκεις ποτέ, λυπούμαστε αλλά μάλλον δεν της έκανες το κλικ και δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

2. Μέθυσες

Αν πήγατε για ποτό και ήπιες παραπάνω από όσο αντέχεις, πιθανώς να σε πέρασε για αλκοολικό.

Αν το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει ποτό, σε καμία περίπτωση μην πιεις πάνω από 2 ποτήρια, ακόμα και αν είσαι γερός πότης. Στις πρώτες συναντήσεις σας πρέπει να της δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και επιβάλλεται αν μη τι άλλω, να είσαι νηφάλιος.

Αν σε είδε μεθυσμένο με το καλημέρα σας, δε φταίει εκείνη που δε θέλει να προχωρήσετε.

3. Μονοπώλησες τη συζήτηση σχετικά με την τέλεια γυναίκα

Έχεις πέσει σε “κακοτοπιές” στο παρελθόν, αυτός δεν είναι λόγος όμως να συζητάς στο πρώτο ραντεβού τι ακριβώς ψάχνεις και πώς είναι η ιδανική γυναίκα για σένα.

Είναι άκομψο και η συνοδός σου θα νομίζει ότι είσαι ψώνιο και ότι δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που έχεις πλάσει ως ιδανικό στο μυαλό σου. Γιατί να μπει μια γυναίκα σε αυτή τη διαδικασία;

4. Δεν ανοίχτηκε πολύ

Σε ένα ραντεβού, οι γυναίκες μιλούν, είναι ευχάριστες και ανοίγονται (μέχρι ένα σημείο) όταν ο συνοδός τους τούς αρέσει.

Αν εκείνη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια του ραντεβού και αν δεν τη ρωτούσες εσύ κάτι απλά κοίταζε την ώρα στο κινητό της, τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

Αν δεν πέρασε καλά στο πρώτο ραντεβού, δύσκολα θα πάει σε δεύτερο.

5. Μηδενική γλώσσα σώματος

Η γλώσσα του σώματος είναι πιο σημαντική και από τα λόγια στις αρχές μιας γνωριμίας.

Αν δεν υπήρχε οπτική επαφή, αν δεν έπιανε τα μαλλιά της αμήχανα και αν δε σε άγγιζε “κατά λάθος” όταν έλεγες αστεία, μάλλον δεν της άρεσες και πολύ.

Επίσης, όταν το ραντεβού έφτασε στο τέλος του, δε δέχτηκε καν να τη συνοδέψεις, αλλά έφυγε βιαστικά. Γιατί άραγε;

6. Μήπως ήσουν αγενής;

Η αγένεια είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να τρέξει μια γυναίκα μακρυά σου.

Ακόμα και αν ήσουν εντάξει προς εκείνη, μπορεί να ήσουν αγενής με τους σερβιτόρους, να μιλούσες δυνατά, να μην πρόσεχες τι σου έλεγε ή ακόμα και να μην την κέρασες.

Οι γυναίκες δίνουν σημασία στα πάντα και αν της έδωσες άσχημη εντύπωση εξαρχής, δύσκολα θα αλλάξει γνώμη.

Για την ακρίβεια, δε θα δεχτεί να σου δώσει καν μια δεύτερη ευκαιρία για να της αποδείξεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζει.

 

Διάβασε ακόμη

Τα σημάδια που δείχνουν ότι απλώς δεν σε γουστάρει

8 tips της παλιάς σχολής για να την εντυπωσιάσεις

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν κάνει για σένα (Mέρος 2ο)

Total
1
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive