Ποιος άνδρας θα έλεγε όχι στην ευκαιρία να κάνει one night stand;

Ακόμα και αν μιλάμε όχι για σπίτι, αυτοκίνητο ή ξενοδοχείο, αλλά για τις τουαλέτες του μπαρ.

Αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται “υποτιμητικό”, έχεις κάθε δικαίωμα να το απορρίψεις, αν όμως αποτελεί μέρος μιας τρελής σου φαντασίωσης, συνέχισε να διαβάζεις…

Διάβασε τα σημάδια

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting bar gif

Όχι κυριολεκτικά, αλλά τον αέρα που αποπνέει. Το φλερτ ξεκινά με έντονες καρφωτές ματιές, στην πορεία την προσεγγίζεις και ανταλλάσσετε μερικά λόγια.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να καταλάβεις τα σημάδια που σου στέλνει. Σου μιλάει γλυκά και με κάποια συστολή; Μάλλον δεν είναι η κατάλληλη υποψήφια για να δοκιμάσεις one night stand στις τουαλέτες του μπαρ.

Μια γυναίκα πρόθυμη να το τολμήσει, θα είναι προκλητική απέναντί σου και θα σου πετάει σπόντες. Μπορείς να το καταλάβεις από τις ματιές και τη γλώσσα του σώματός της, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Θα απομονωθείτε;

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting bar gif

Το πιθανότερο είναι η κοπέλα να βρίσκεται στο μπαρ με την παρέα της.

Αν είναι μαζί με μια μόνο φίλη της, θα είναι πολύ δύσκολο να απομονωθείτε, καθώς αποκλείεται να την αφήσει μόνη στο τραπέζι. Αν όμως είναι μέλος μεγάλης παρέας, τότε δε θα είναι δύσκολο να τους αφήσει για λίγο και να σε ακολουθήσει για να τα πείτε χωρίς οι φίλοι σας να σας κοιτούν.

Αν όντως σε ακολουθήσει στο τραπέζι σου ή απλά μιλάτε στα όρθια, αλλά μακρυά από το τραπέζι της, είναι ένδειξη ότι ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να γνωριστείτε.

Το άγγιγμα

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting bar gif

Οι γυναίκες δε διστάζουν να αγγίζουν “τυχαία” τους άνδρες που τους αρέσουν.

Αν της πεις κάτι αστείο και εκείνη σε ακουμπήσει στον ώμο, είναι δείγμα ότι της αρέσεις και επιδιώκει σωματική επαφή.

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά σου. Αν την αγγίξεις πχ στον ώμο ή το πρόσωπο και δεν τραβηχτεί, είναι καλό σημάδι.

Φυσικά δε θα πρέπει να τη χουφτώσεις μπροστά σε όλους, εκεί πιθανότατα να σε χαστουκίσει και να φύγει. Ίσως και να σου πετάξει το ποτό της στο πρόσωπο, προς συμμόρφωση.

Το μεγάλο βήμα

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting bar gif

Για να υπάρξει προοπτική για one night stand, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς ότι σε γουστάρει.

Κάνε κίνηση για φιλί και αν ανταποδώσει, η τύχη είναι με το μέρος σου. Το μπαρ είναι ένα μέρος όπου ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και η εξέλιξή τους σε φάση (σε πρώτη φάση).

Το ποτό, η δυνατή μουσική και η χαλαρότητα που επικρατεί, είναι υπέρ όσων ψάχνονται για κάτι ευκαιριακό. Αν διστάσει να σε φιλήσει, πρέπει να ψάξεις για άλλο “θήραμα”.

Όλα για όλα

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting bar gif

Και ενώ είστε στη γλυκιά φάση του φιλιού, μπορείς μετά από λίγη ώρα (και αρκετό ερεθισμό και από τους δυο σας) να της προτείνεις να σε ακολουθήσει στις τουαλέτες.

Το σεξ στις τουαλέτες του μπαρ με έναν άγνωστο είναι μια φαντασίωση που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του μυαλού των ανδρών, αλλά και των γυναικών, καθώς εμπεριέχει τον κίνδυνο να σας πιάσουν.

Αν κολλάει να το κάνετε στο μπαρ, λογικά θα σου προτείνει να πάτε σε ένα άλλο μέρος, ενώ αν αρνηθεί, δε θέλει κάτι περισσότερο από μια φάση.

Αν όλα πάνε καλά και δεχτεί, προτιμήστε τις γυναικείες τουαλέτες, που παραδοσιακά είναι πιο καθαρές και φροντίστε να μην υπάρχει κόσμος που περιμένει, για να μη σας δουν και καλέσουν την αστυνομία.

Και μετά;

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting bar gif

Αφού γίνει η πράξη, πρέπει να απομακρυνθείτε το συντομότερο δυνατό από τον τόπο του εγκλήματος. Άφησέ την να βγει πρώτη και ακολούθησε τη μετά από λίγο, για να μην κινήσετε υποψίες.

Υπάρχουν δύο σενάρια: ή θα αλλάξετε αριθμούς, διευθύνσεις, social media για να επαναλάβετε την καυτή βραδιά, ή θα κάνετε σαν να μη συνέβη τίποτα, παραμένοντας δύο άγνωστοι.

* Μην περιμένεις από εκείνη να κουβαλάει μαζί της προφυλακτικά. Αν αποσκοπείς σε one night stand, τα προφυλακτικά είναι τόσο απαραίτητα όσο και τα ρούχα σου.

 

Διάβασε ακόμη

Τα σημάδια που δείχνουν ότι απλώς δεν σε γουστάρει

6 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις ποτέ για την πρώην σου

8 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στην κοπέλα σου

Total
14
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive