Τα 4 καλύτερα χτενίσματα για κοντά μαλλιά που πρέπει πάση θυσία να κάνεις

Μπορεί το μήκος των μαλλιών να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών στα ανδρικά κουρέματα και χτενίσματα, αλλά το κοντό μαλλί θα είναι για πάντα το νούμερο ένα.

Σήμερα λοιπόν με αφορμή την αναφορά στα κοντά μαλλιά συλλέξαμε μερικά χτενίσματα, τα οποία θα αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές και θα δώσουν πινελιές κομψότητας στην εμφάνιση σας.

Κλασσικό κοντό με χωρίστρα στο πλάι

Ένα από τα ιδανικότερα χτενίσματα για κάποιον ο οποίος έχει κοντά αλλά και ίσια μαλλιά. Αναδεικνύεται καλύτερα όταν όταν δεν είναι στιλιζαρισμένο και το έχεις φτιάξει με τα χέρια χωρίς την βοήθεια κάποιας χτένας.

Slicked-back με χωρίς ή χωρίστρα

Εδώ μιλάμε για μια κατηγορία που παραπέμπει σε κάτι αρκετά σοφιστικέ θυμίζοντας αρκετά ηθοποιούς Hollywood, με τα μαλλιά να είναι όλα τραβηγμένα προς τα πίσω έχοντας φυσικά και μια χωρίστρα στο πλάι ανάλογα φυσικά με τα γούστα του καθενός.

Pompadour fade

Το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών έχει ως χαρακτηριστικό το λοφίο το οποίο χρειάζεται αρκετό όγκο και ένα ελαφρύ τράβηγμα προς τα πίσω! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην είναι κολλημένα και να χρησιμοποιείς κάποιο προιόν το οποίο να κρατάει στην θέση τους τα μαλλιά.

Buzzcut

Για το τέλος αφήσαμε κάτι το οποίο διαφέρει αρκετά απ’ όλα τα προηγούμενα και δεν χρειάζεται και κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα για να σε αναδείξει! Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο styling είναι για εκείνους που έχουν στρογγυλό και καλοσχηματισμένο κρανίο.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*