Όλοι έχουμε άγχος πριν από ένα ραντεβού, ειδικά όταν η συνοδός μας είναι μια πανέμορφη (αντικειμενικά) γυναίκα, την οποία διεκδικούν πολλοί άνδρες, όμως εκείνη επέλεξε να βγει μαζί σου.

Το ψυχολογικό φορτίο είναι μεγάλο και το Men Exclusive θα σε βοηθήσει με συμβουλές για να δείχνεις cool και το ραντεβού να εξελιχθεί όσο καλύτερα γίνεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για scarlett johansson gif

Πώς να φερθείς

  • Βρες ένα θέμα κοινού ενδιαφέροντος για να ξεκινήσει η συζήτηση. Μίλα της για τα χόμπι σου και συζητήστε πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, εκτός δουλειάς.

  • Μίλα εκπέμποντας αυτοπεποίθηση, αλλά χωρίς να δείχνεις υπερόπτης και ωραιοπαθής. Από τα λεγόμενά σου, η συνοδός σου πρέπει να καταλάβει ότι έχεις αυτογνωσία και βάζεις ψηλά τον εαυτό σου.

  • Δώσε προσοχή στη στάση του σώματός σου. Να είσαι στητός και να μην καμπουριάζεις και όσο κάθεστε, μην αράξεις στην καρέκλα σαν να βαριέσαι.

  • Άκου με προσοχή αυτά που λέει και κάνε της ερωτήσεις. Κάνε τη διαφορά από εκείνους που μένουν μόνο στην επιφάνεια, δείχνοντάς της ότι σε ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας της.

  • Να είσαι ο εαυτός σου και να μη δείχνεις αγχωμένος επειδή μια πανέμορφη κοπέλα βγήκε ραντεβού μαζί σου. Το ότι δέχτηκε, είναι δείγμα ότι της αρέσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.

Τι δεν πρέπει να κάνεις

  • Μην της λες συνεχώς πόσο όμορφη είναι. Είναι κάτι που προφανώς ακούει συνέχεια, οπότε δε θα κάνεις τη διαφορά αν γίνεις ακόμα ένας από το σωρό των θαυμαστών της.

  • Μην γίνεις αδιάκριτος. Σίγουρα έχεις περιέργεια σχετικά με τη ζωή και το (ερωτικό) παρελθόν της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τη ρωτήσεις για τις εμπειρίες της (εκτός αν θέλεις να σε παρατήσει στη μέση του ραντεβού).

  • Μην το παίζεις σνομπ για να “ανέβεις” στα μάτια της. Το ότι είναι πολύ όμορφη πιθανώς να σε κομπλάρει, όμως το να μιλάς απαξιωτικά για ανθρώπους και καταστάσεις δε θα σε κάνει πιο αξιόλογο. Αντιθέτως μπορεί να την ξενερώσει.

  • Μην την κάνεις να ζηλέψει, μιλώντας για παράδειγμα για την πρώην σου, για να καταλάβεις αν όντως ενδιαφέρεται για σένα. Αυτό θα φανεί στη συνέχεια ή σε ένα επόμενο ραντεβού.

  • Μην πεις στους φίλους σου να σου τηλεφωνούν την ώρα του ραντεβού, για να της δείξεις ότι έχεις θαυμάστριες. Πιθανότατα θα καταλάβει ότι είναι στημένο. Ακόμα όμως και να χτυπήσει το κινητό σου, θα ήταν ευγενικό να μην απαντήσεις, αφού η ώρα του ραντεβού είναι αφιερωμένη σε εκείνη.

Διάβασε ακόμα 

10 καταστροφικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

7 πράγματα που περιμένει μια γυναίκα από σένα στο σεξ

5 ιδιαίτερα ραντεβού που σίγουρα θα σε οδηγήσουν στο κρεβάτι

Total
11
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive