Ως γνωστόν, οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκα όντα από τους άνδρες και αυτό σημαίνει ότι σε κάποια πράγματα που για εμάς είναι εύκολα, εκείνες χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια- κυρίως συναισθηματική. Ένα από αυτά είναι το σεξ.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι συναισθηματικές τις κάνει να ανεβάζουν τον πήχη σχετικά με το σύντροφό τους, αλλά και με την ερωτική πράξη.

Διάβασε παρακάτω τα 7 πράγματα που περιμένουν οι γυναίκες από σένα στο σεξ.

Πάθος

Αποτέλεσμα εικόνας για passion man woman gif

Στις γυναίκες αρέσει ο ρομαντισμός, αλλά την ώρα του σεξ θέλει να νιώθει πόσο πάθος έχεις μαζί της, να την αγκαλιάζεις σφιχτά, να τη φιλάς και να της δείχνεις πόσο τη θέλεις. Το πάθος σου γι’ αυτή είναι το κλειδί για την έντονη διέγερσή της.

Άκουσε την

Οι γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν στο κρεβάτι, ξέρουν ακριβώς τα κουμπιά τους και τις κινήσεις που μπορούν να την οδηγήσουν στην κορύφωση, όπως και τι δεν τους αρέσει. Για μια γυναίκα είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφός της να την ακούει και να ακολουθεί τις κινήσεις που η ίδια του έχει πει ότι τη φτάνουν κάθε φορά σε οργασμό.

Δείξε την ικανοποίηση σου

Όπως είπαμε και πιο πάνω, οι γυναίκες διεγείρονται βλέποντας το πάθος και την επιθυμία του συντρόφου τους. Γι’ αυτό, μη διστάζεις να της δείχνεις με κάθε τρόπο την ικανοποίηση που πηγάζει από αυτά που κάνετε μαζί.

Σεξουαλική οικειότητα

Η σεξουαλική οικειότητα προϋποθέτει να έχετε μια σταθερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης, ώστε να νιώθετε άνετα να συζητάτε σχετικά με τις φαντασιώσεις σας και όλα όσα σας αρέσουν και θέλετε να δοκιμάσετε μαζί. Αρκεί βέβαια να σέβεστε και οι δύο τις επιθυμίες του άλλου και να μην πιέζετε καταστάσεις.

Ασχολήσου με το σώμα της

Αποτέλεσμα εικόνας για passion man woman gif

Οι βασικές ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος είναι λίγες, μπορείς όμως να ασχοληθείς με κάθε εκατοστό του κορμιού της, καθώς κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ευαισθησίες στα ερεθίσματα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα αγγίγματα, ούτε κανόνες στο τι αρέσει ή δεν αρέσει στην κάθε γυναίκα. Μόνο αν δοκιμάσεις θα μάθεις.

Κοπλιμέντα

Σύμφωνα με έρευνα, το 44% των γυναικών ερεθίζεται απλά και μόνο στο άκουσμα του “σ’ αγαπώ”, ενώ το “είσαι τόσο σέξι” έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 26% των γυναικών. Ακόμα και αν είστε πολύ καιρό μαζί, δεν πρέπει να παραλείπεις να της κάνεις κοπλιμέντα και να μην προσπαθείς να τη διεκδικείς. Οι γυναίκες αρέσκονται στα ερωτόλογα και τα κοπλιμέντα, ειδικά όταν προέρχονται από τον αγαπημένο τους.

Μίλα της πρόστυχα

Αποτέλεσμα εικόνας για passion man woman gif

Αφού έχετε μπει και οι δυο σε πλήρη σεξουαλική διάθεση, μη διστάσεις να της πεις ακριβώς ό,τι θέλεις να της κάνεις και μετά να το κάνεις. Δε θα σε παρεξηγήσει, αντιθέτως θα της αρέσει πολύ και θα εξαφανίσεις και τις παραμικρές της ανασφάλειες.

 

Διάβασε ακόμη

Έτσι θα την φέρεις σε οργασμό μέσα σε 15 λεπτά

Είσαι “διαβασμένος” για να βγεις πρώτο ραντεβού μαζί της;

7 τρόποι για να ξαναβάλεις το σεξ στη σχέση σου

Total
3
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive