Επιτέλους ήρθε η στιγμή του πρώτου ραντεβού με τη γυναίκα που πολιορκούσες καιρό. Ετοιμάζεσαι να βάλεις τα δυνατά σου για να την κατακτήσεις δείχνοντάς της τον καλύτερό σου εαυτό και προετοιμάζεις το έδαφος, ώστε να μην υπάρξουν κενά αυτή την “μεγάλη” ώρα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στη συνολική εικόνα του άντρα σε ένα ραντεβού και όσο και να τους αρέσει κάποιος, αν υποπέσει στα ακόλουθα λάθη, το πιθανότερο είναι ότι δε θα προχωρήσουν σε δεύτερο ραντεβού μαζί του.

Ρώτα την πράγματα για εκείνη

Πολλοί άντρες, προκειμένου να εντυπωσιάσουμε το wanna be ταίρι μας, μιλάμε πολύ για τον εαυτό μας και τα ενδιαφέροντά μας, με αποτέλεσμα να δείχνουμε αυτάρεσκοι. Κάνε της ερωτήσεις και μάθε πράγματα για τη ζωή και την καθημερινότητά της, ώστε να διακρίνει το ενδιαφέρον σου. Θα μετρήσει υπέρ σου.

Μην κοιτάς συνέχεια το κινητό σου

Είναι τουλάχιστον αγενές και θα νομίζει ότι βαριέσαι και περιμένεις να περάσει η ώρα για να γυρίσεις σπίτι σου. Ούτε σε σένα θα άρεσε κάτι τέτοιο.

Χαμογέλα

Δείξε της ότι είσαι ευχάριστος άνθρωπος, ότι έχεις χιούμορ και καλή διάθεση. Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι κατσούφηδες, αντιθέτως εντυπωσιάζονται από ένα όμορφο χαμόγελο, που δείχνει άνθρωπο που δεν το βάζει κάτω και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τις δυσκολίες.

Να είσαι περιποιημένος

Από τα μαλλιά και τα γένια σου, μέχρι τα ρούχα. Δείξε της ότι αφιέρωσες χρόνο να ετοιμαστείς για να είσαι όσο πιο ωραίος μπορείς για εκείνη.

Απόφυγε τη συζήτηση για θέματα που δεν την αφορούν

Δηλαδή για μπάλα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπολογιστές και αυτοκίνητα. Θα βαρεθεί, εκτός αν ξεκινήσει εκείνη να μιλάει γι αυτά (αν και χλωμό). Είναι σαν να σου μιλάει εκείνη για νύχια και ζώδια.

Παρομοίως, μην ξεκινήσεις μια δραματική συζήτηση

Όλοι έχουμε επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, αλλά δε χρειάζεται να μιζεριάσετε στο πρώτο ραντεβού με συζητήσεις σχετικά με τους φόρους και το πόσο δύσκολα τα βγάζεις πέρα μετά τη μείωση του μισθού σου. Αν οδηγήσει εκείνη την κουβέντα προς τα εκεί, μην πλατιάσετε και δώσε πάσα για αλλαγή θέματος. Οι μίζεροι άνθρωποι δεν είναι καθόλου ελκυστικοί.

Μην μπεις σε λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση σου

Ακόμα και αν σε ρωτήσει, προσπάθησε να μη μιλήσεις εκτενώς για την πρώην σου και για το πόσο σε πλήγωσε, γιατί μπορεί να της δώσεις την εντύπωση ότι είσαι ακόμα κολλημένος μαζί της.

Μη μιλήσεις άσχημα για την πρώην σου

Ακόμα και αν όντως είχε άπειρα ελαττώματα και σε πλήγωσε, το να την κατηγορείς με άσχημους χαρακτηρισμούς θα σε κάνει να φανείς τουλάχιστον άξεστος στα μάτια της συνοδού σου. Μη θίξεις καθόλου το συγκεκριμένο θέμα, όπως είπαμε και παραπάνω.

Σύστησέ την

Ο κόσμος είναι μικρός και μπορεί να πέσεις πάνω σε φίλους ή γνωστούς. Σύστησε τη συνοδό σου για να της δείξεις ευγένεια και ότι την υπολογίζεις. Δε χρειάζεται να προσδώσεις κάποιον χαρακτηρισμό, παρά μόνο το όνομά της.

Να την κεράσεις

Ένα κλισέ που πάντα λειτουργεί υπέρ σου. Να θυμάσαι ότι κανένας άνδρας που δεν κέρασε στο πρώτο ραντεβού, δεν πέρασε σε δεύτερο…

Total
11
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*