Όχι μόνο δεν φοβήθηκε την ταχύτητα αλλά την λάτρεψε, την έκανε επάγγελμα και κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της Formula 1. Όλοι έχουν να πουν για έναν αθλητή φαινόμενο που η είδηση του ατυχήματος τούς έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν και να προσεύχονται για αυτόν…

Πάμε στο ’90 και το 2000. Εκεί υπάρχει ένα όνομα: Μίκαελ Σουμάχερ.

Τα έκανε όλα. Νίκησε τον Σένα στις πρώιμες μονομαχίες που είχαν το 1994, υποσκέλισε τον Χάκινεν, τον Μοντόγια, τον Ντέιμον Χιλ και τον Ζακ Βιλνέβ, πήρε 7 τίτλους και 91 νίκες που είναι τα ρεκόρ του Σπορ. Έκανε απίθανα πράγματα δεκάδες φορές. Είναι ο «μεταπολεμικός» Νουβολάρι και μάλλον ο καλύτερος μεταπολεμικά.

Ο Michael Schumacher είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός στη ιστορία της Formula 1, καθώς έχει 7 παγκόσμια πρωταθλήματα, 280 Grands Prix, 279 εκκινήσεις, 91 νίκες, 43 δεύτερες θέσεις, 154 βάθρα, 208 τερματισμούς στους βαθμούς, 68 pole positions, 115 εκκινήσεις από την πρώτη σειρά, 76 ταχύτερους γύρους, 40 Double Scores (Pole position και νίκη), 22 Perfect Scores (Pole position, νίκη και ταχύτερο γύρο) και 1473 αγωνιστικούς βαθμούς.

Σήμερα, ο Γερμανός κλείνει τα 49 του χρόνια και το Μen Exclusive σού παρουσιάζει ένα video που αποδεικνύει περίτρανα την μεγάλη του αξία:

 

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*