Τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο απ ότι νόμιζες!

Μπορεί να χρησιμοποιείς ένα χρώμα προκειμένου να το πετύχεις, αλλά πίστεψε μας δεν αρκεί μόνο αυτό.

Πολλές φορές η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο look μάς έχει σώσει αρκετές φορές και θα συνεχίζει αν φροντίζεις να το κάνεις καλύτερα.

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να γίνει αυτό θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές που σου δίνουμε.

Υφές ρούχων

Όλα τα χρώματα διαφοροποιούνται ανάλογα με τις υφές τους οι οποίες οφείλονται κυρίως στα υφάσματα! Τι εννοούμε με αυτό; Μια μαύρη πλεκτή μπλούζα δεν είναι το ίδιο μαύρη με ένα μαύρο σου παντελόνι!. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα φορέσεις απλά αν θέλεις ένα πραγματικά σωστό black outfit προσπάθησε οι αποχρώσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά, αν όχι ίδιες!

Παπούτσια

Εκεί οι περισσότεροι κάνουν το μεγαλύτερο λάθος και αυτό γιατί πιστεύουν πως με το μαύρο πηγαίνουν όλα! Μπορεί να ισχύει αλλά όχι πάντα και κυρίως όταν αναφερόμαστε σε ένα τελείως μαύρο ντύσιμο. Το καλύτερο και το πιο ιδανικό είναι το μαύρο παπούτσι προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά από την κορυφή μέχρι τα νύχια αυτό το οποίο έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε!

Αξεσουάρ

Το μαύρο χρώμα είναι ότι καλύτερο για να αναδείξει κανείς τα αξεσουάρ τα οποία ενδεχομένως και να φοράει! Μερικά από αυτά μπορεί να κάποιο ρολόι σε συνδυασμό με κάποια χειροπέδα ή ακόμη και κάποιο κρεμαστό στο λαιμό! Μικρές λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν την διαφορά και θα δώσουν μια άλλη πινελιά στην εικόνα σου!

Πανωφόρια

Εδώ μπορείς να επιλέξεις και κάτι με χρώμα αν θέλεις να “σπάσεις” κάπως την μαυρίλα, πχ γκρι παλτό! Αν από την άλλη είσαι αποφασισμένος να αγγίξεις την τελειότητα του απόλυτου total black ντυσίματος ένα μαύρο δερμάτινο ή και παλτό είναι ότι καλύτερο!

Total
19
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*