Η αλήθεια είναι πως τα τζιν παντελόνια ανήκουν σε μια δική τους κατηγορία και θα εξακολουθούν λόγω της διαχρονικότητας τους!

Είναι κομμάτια, τα οποία μπορούν να φορεθούν πολύ εύκολα ότι ηλικία, σωματότυπο και στυλ έχει ο καθένας, για αυτό τον λόγο άλλωστε δεν είναι ποτέ αρκετά, έχοντας ως αποτέλεσμα την συνεχή ανανέωση τους.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν, η ομάδα του Men Exclusive έχει συλλέξει μερικά τζιν παντελόνια, τα οποία όσες φορές και να επενδύσεις σε αυτά δεν χάνουν ποτέ την αίγλη τους, καθώς και μερικούς τρόπους για το μπορείς να τα φορέσεις!

Τζιν με σκισίματα

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως τα αρκετά σκισίματα δεν είναι καθόλου της μόδας πλέον! Περιορίσου οπότε σε παντελόνια τα οποία έχουν 1-2 τρύπες και συνδύασε το με κάποιο T-shirt προκειμένου να δώσεις μια εικόνα λίγο πιο ροκ ή, και κάποιο σακάκι για να δώσεις μια άλλη νότα στο outfit σου.

Raw Denim Jean

Είναι κομμάτι το οποίο κατ’ εξαίρεση πάει περισσότερο σε άτομα τα οποία διατηρούν ένα πιο αδύνατο σώμα. Είναι αρκετά χαμηλοκάβαλο και εκτός αυτού επιβάλλεται να υπάρχει σε οποιαδήποτε ντουλάπα!

Ένα πολύ βασικό tip το οποίο πρέπει να γνωρίζεις είναι πως δεν χρειάζεται να το πλένεις στο πλυντήριο αλλά στο χέρι για να μην φθαρεί.

Κλασικό Τζιν

Tο κλασικό τζιν έχει φροντίσει και συνεχίζει να φροντίζει κάθε μας εμφάνιση είτε για κάτι πιο χαλαρό, είτε ακόμη και για κάτι πιο επίσημο! Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες με ένα ζευγάρι αθλητικά και ένα απλό μπλουζάκι μέχρι με Oxford παπούτσι πουκάμισο και πουλόβερ!

Μαύρο Τζιν

Το μαύρο είναι ο ορισμός του All time Classic αφού μπορείτε να το συνδυάσετε με αρκετά χρώματα για να ξεχωρίσετε! Ένας από τους ιδανικότερους συνδυασμούς είναι αυτός με λευκό πουκάμισο και blazer αλλά και με άλλου είδους πουκάμισα και μπλούζες!

Λευκό Τζιν

Ίσως να παραπέμπει σε μια άλλη δεκαετία και να θεωρείται κάπως ξεπερασμένο. Αν το συνδυάσεις σωστά η αλήθεια είναι πως θα επιτύχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και θα αποσπάσεις τις καλύτερες εντυπώσεις! Φρόντισε λοιπόν η γραμμή του να μην είναι ούτε πολύ φαρδιά αλλά ούτε και πολύ skinny προκειμένου να σου κάθετε κανονικά, απέφυγε να το συνδυάσεις με κάτι που είναι εξίσου άσπρο και προτίμησε κάτι με χρώμα όπως το μπλέ ή και το μαύρο!

Total
10
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*