Πώς να περιποιηθείς σωστά τα σγουρά μαλλιά σου

Έχεις σγουρά και ατίθασα μαλλιά τα οποία δεν μπορείς με τίποτα να τα στρώσεις και να τα χειριστείς;

Παρακάτω σου έχουμε βρει μερικούς τρόπους σωστής περιποίησης έτσι ώστε τα μαλλιά σου να γίνουν πιο μαλακά και φυσικά πολύ πιο συνεργάσιμα για οποιοδήποτε χτένισμα!

Χρήση σωστών προιόντων

Όσο σγουρά μαλλιά και να έχεις η αλήθεια είναι πως χρειάζονται και τα κατάλληλα προιόντα styling για να κάθεται καλύτερα.

Αρχικά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χτενίσεις απαλά και προσεκτικά τα μαλλιά σου έτσι ώστε να ξεμπλέξεις πιθανούς κόμπους που έχουν δημιουργηθεί γιατί αν μείνουν μετά δεν θα μπορείς να τους ξεμπλέξεις με τίποτα. Στην συνέχεια εφάρμοσε οποιοδήποτε προιόν της επιθυμίας σου όπως κερί, λακ, τζέλ κλπ.

Σαμπουάν

Τα περισσότερα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο έχουν την τάση να φριζάρουν και να δείχνουν αρκετά απεριποιήτα. Αν αναρωτιέσαι τι θα μπορούσες να κάνεις η λύση είναι αγοράσεις κάποιο σαμπουάν όπου πάνω στην συσκευασία αναγράφεται η λέξη “antifriz” και να σταματήσεις το καθημερινό λούσιμο προκειμένου να αποφύγεις και την αφυδάτωση που μπορεί να προκληθεί και να αρκεστείς στο μέρα παρά μέρα.

Μαλάκωσέ τα

Πως μπορείς να τα μαλακώσεις; Με την χρήση conditioner μετά από κάθε λούσιμο. Άπλωσε το την κρέμα πάνω στα μαλλιά σου και στην συνέχεια άφησε την για 2 με 3 λεπτά για να λειτουργήσει και ξέπλυνε.

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*