Τα social media έχουν εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας. Τα πάντα γίνονται διαδικτυακά πλέον, οι αγορές, οι πληρωμές, η επικοινωνία, ακόμα και οι γνωριμίες. Όσο περνάει ο καιρός η τεχνολογία εξελίσσεται ακόμα περισσότερο και αν αναλογιστούμε τον χρόνο που περνούν άνδρες και γυναίκες στο ίντερνετ, το facebook, σε sites γνωριμιών και σε διάφορα apps με γνώμονα την ανάγκη για νέες γνωριμίες, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα…

1) Bumble

Το Bumble είναι μια εφαρμογή συμβατή με Android και iOS, που δημιούργησε η συν-ιδρύτρια του γνωστού Tinder, Whitney Wolfe, η οποία έφυγε από την εταιρία, καταγγέλοντας σεξισμό από τους πρώην συνεργάτες της. Προϋπόθεση για να γίνει η γνωριμία, είναι να στείλει πρώτη η γυναίκα μήνυμα στον ενδιαφερόμενο, μέσα σε 24 ώρες αφού γίνει το πρώτο “match”. Είναι μια female- friendly εφαρμογή, όπου το πάνω χέρι έχει η γυναίκα. Αυτήν τη στιγμή οι χρήστες του Bumble ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, και τα match αγγίζουν τα 700.000 ημερησίως. Είναι η κατάλληλη εφαρμογή για σένα που δεν το έχεις και πολύ με τη διαδικασία του φλερτ πρόσωπο με πρόσωπο.

2) Happn

myapps_march15_tp1

Το Happn είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών, με 8,2 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και συμβατή με Android, iOS και Windows τηλέφωνα. Εντοπίζει την τοποθεσία σου μέσω του σήματος του κινητού σου και σου δείχνει ποιοι άλλοι χρήστες βρίσκονται κοντά σου. Οι χρήστες του Happn υποστηρίζουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστείς με τις όμορφες παρουσίες που συναντάς συχνά στο ψιλικατζίδικο, στο περίπτερο ή στο καφέ της γειτονιάς σου, αλλά δεν έχεις βρει την ευκαιρία να προσεγγίσεις. Για προφανείς λόγους, η εφαρμογή αυτή εξυπηρετεί μόνο τις μεγάλες αστικές πόλεις

3) Hinge

To Hinge λειτουργεί αφού συνδεθείς μέσω του προφίλ σου στο Facebook, προτείνοντάς σου matches με άτομα με τα οποία έχεις κοινούς φίλους. Σου κοινοποιεί τις βασικές πληροφορίες τους, τις σπουδές τους και τη θέση εργασίας τους και σου δίνει 24 ώρες να στείλεις μήνυμα σε αυτόν που θέλεις, με σκοπό να κάνει τους χρήστες τους να κάνουν κίνηση άμεσα. Στην ουσία, το Hinge διευρύνει τον κοινωνικό σου περίγυρο, βρίσκοντάς σου υποψήφια ραντεβού με φίλους των φίλων σου, που εσύ ακόμα δεν έχεις γνωρίσει. Το 90% των χρηστών του είναι από 23 έως 36 χρονών και οι περισσότεροι είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μπορείς να το κατεβάσεις σε Android και iOS τηλέφωνα.

4) HowAboutWe

Το HowAboutWe είναι μια εφαρμογή που αντί να βλέπεις απλά τα προφίλ των χρηστών, πρέπει εσύ να προτείνεις ιδέες για πιθανό πρώτο ραντεβού. Αυτή που θα ανταποκριθεί στην πρότασή σου, σου στέλνει μήνυμα και αν όλα πάνε καλά, η ιδέα σας γίνεται πράξη. Το θετικό του HowAboutWe είναι ότι αν έχεις κάποιο χόμπι, το δηλώνεις και βρίσκεις άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν. Είναι η ιδανική εφαρμογή για όσους έχουν βαρεθεί τα κοινότυπα πρώτα ραντεβού ή για εκείνους που θέλουν να μοιραστούν το χόμπι τους με νέους φίλους.

5) OkCupid’s App

Το OkCupid’s App μετρά πάνω από 12 εκατομμύρια χρήστες Android και iOS κινητών. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει άμεση πρόσβαση στα προφίλ των χρηστών και στα matches, δίνοντας βαρύτητα στα προσωπικά ενδιαφέροντα των χρηστών. Για τους μη premium χρήστες υπάρχουν κάποιες ενοχλητικές διαφημίσεις, όμως τα προφίλ είναι ανοιχτά, όπως και οι ερωτήσεις γνωριμίας, που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να μάθουν κάποια πράγματα για το άτομο που ενδιαφέρονται, πριν από το πρώτο ραντεβού. Οι A- list χρήστες (με πληρωμή) έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν φίλτρα για τις φωτογραφίες τους και να συνομιλήσουν με τον ενδιαφερόμενο, ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε ραντεβού μαζί του.

Μάθε γιατί ΔΕΝ θα γνωρίσεις ποτέ σε μπαρ τη γυναίκα της ζωής σου ΕΔΩ

Δες 10 tips (που πιάνουν) για να αποκτήσεις τη γυναίκα των ονείρων σου ΕΔΩ

Total
14
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive