Για ορισμένους οδηγούς σπορ αυτοκίνητων ή μηχανών τα γάντια οδήγησης μπορεί να φαντάζουν σαν έκφραση επιτήδευσης, σε άλλους πάλι, είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που εκτός από το να αισθάνονται κομψοί, τους κάνει να αισθάνονται πιο ασφαλείς οδηγώντας, δεδομένου, ότι έχουν καλύτερο γράπωμα του τιμονιού.

Εμείς βρήκαμε για σενα τα πέντε καλύτερα:

1.) Orvis από δέρμα αρνιού

mtqymza4mzuxotc0mze5otu3

Αυτά τα γάντια προσφέρουν πληρέστερη κάλυψη στα χέρια από τα περισσότερα, το δέρμα από αρνί, είναι βουτυρώδες μαλακό και βοηθά τις παλάμες να έχουν καλύτερη πρόσφυση στο τιμόνι.

Θα τα βρεις ΕΔΩ

2.) Autodromo

mtqymza4mzuxnza1odg0ntay

Αυτά τα γάντια είναι μια ιστορική αναδρομή στις ημέρες των κλασικών αγώνων σπορ αυτοκινήτων, πραγματικά κλασικά, όπως όλα τα όμορφα σχεδιασμένα προϊόντα της Autodromo.

Θα τα βρεις ΕΔΩ

3.) Outlierman

mtqymza4mzuxnza1odg0ntax

Ο συνδυασμός του κόκκινου με το μαύρο, σε αυτά τα γάντια από δέρμα αρνιού, χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ιταλία, έχουν ως στόχο να προκαλέσουν την ταπετσαρία στα κλασικά ιταλικά σπορ αυτοκίνητα.

Θα τα βρεις ΕΔΩ

4.) Madova

mtqymza4mzuwotawntc4mtmz

Για να δεις το πλήρες φάσμα των χρωμάτων αυτών των χειροποίητων ιταλικών γαντιών από το βρετανικό αγωνιστικό πράσινο, σε έντονο πορτοκαλί, πραγματικά, θα πρέπει να επισκεφτείς το εκατό-ετών κατάστημα στη Φλωρεντία. Εναλλακτικά…

Θα τα βρεις ΕΔΩ

5.) Lowly Gentlemen

mtqymjc4odm0mda2ndayotay

Χειροποίητα, κατασκευασμένα στις ΗΠΑ, από δέρμα αρνιού Αιθιοπίας και σχεδιασμένα να ταιριάζουν άψογα, τα γάντια αυτά, είναι φτιαγμένα σε στυλ vintage.

Θα τα βρεις ΕΔΩ

Διάβασε ακόμα 

15+1 exclusive αντικείμενα για τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει

5 top ρολόγια που μπορείς να αγοράσεις κάτω από 200€

Total
17
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive