Απαραίτητη προϋπόθεση για τις διακοπές και τις εξορμήσεις σου, είναι ένα κατάλυμα για τις νύχτες. Αυτό το κατάλυμα συνήθως είναι ένα ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Τα ξενοδοχεία παρέχουν πολλές ανέσεις στους πελάτες -καθημερινή καθαριότητα του δωματίου από τις καμαριέρες, πλούσιο πρωινό και εξυπηρέτηση από τη ρεσεψιόν- ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία ομολογουμένως μας βάζουν σε σκέψεις…

Οι καρέκλες και τα διακοσμητικά (πολλές φορές) είναι βρώμικα

Οι καμαριέρες καθημερινά αλλάζουν τα σεντόνια και τις πετσέτες σε κάθε δωμάτιο, όμως οι καρέκλες, τα τραπέζια και τα κομοδίνα αποτελούν αποικίες για εκατοντάδες (για να μην πούμε εκατομμύρια) μικρόβια. Ποτέ δεν ξέρεις πόσα (και τι λογής) άτομα έχουν διαμείνει στο συγκεκριμένο δωμάτιο πριν από σένα, οπότε θα σε συμβουλεύαμε να μην κάθεσαι γυμνός ή μόνο με τα εσώρουχα στις καρέκλες και να πλένεις τα χέρια σου αφού ακουμπήσεις τα διάφορα διακοσμητικά του ξενοδοχείου, όπως και το χειριστήριο της τηλεόρασης και του κλιματιστικού.

Γίνεται εξονυχιστικός καθαρισμός;

Ένα μεγάλο ξενοδοχείο έχει πάρα πολλά δωμάτια, τα οποία πρέπει να καθαρίζονται κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει, ότι οι καμαριέρες δεν μπορούν να αφιερώνουν μία ώρα για το κάθε δωμάτιο, γιατί δε θα τελείωναν ποτέ. Συνήθως αλλάζουν τα σεντόνια και τις πετσέτες, παραλείποντας να ασχοληθούν με τα συρτάρια, τις ντουλάπες και τα ποτήρια. Αυτό σημαίνει ότι αν αυτός που έμενε στο δωμάτιο πριν από σένα άφησε τις βρώμικες κάλτσες του μέσα στο συρτάρι, το πιθανότερο είναι ότι τα μικρόβια έχουν μείνει εκεί και περιμένουν να “επιτεθούν” στο επόμενο αντικείμενο που θα μπει εκεί μέσα.

Η ανατριχιαστική αλήθεια

Ίσως στο δωμάτιο που διαμένεις και πιο συγκεκριμένα στο κρεβάτι που ξαπλώνεις, να έχει πεθάνει ένας προηγούμενος πελάτης. Στα δωμάτια των ξενοδοχείων δε στεγάζονται μόνο οικογένειες με παιδιά, αλλά και ξέφρενα πάρτι ή ακόμα και χρήση ναρκωτικών, τα οποία μπορεί να καταλήξουν στο μοιραίο ταξίδι. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι υπάλληλοι ξενοδοχείων, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τη θέα νεκρών πελατών, κάποια στιγμή στη δουλειά τους.

Το κάλεσμα της φύσης

Ακόμα πιο πιθανό σενάριο από το προηγούμενο, είναι να έχει ουρήσει προηγούμενος πελάτης στον ύπνο του. Τα σεντόνια εννοείται ότι καθαρίζονται, το στρώμα όμως; Μάλλον σίγουρα όχι…

Ξεχασμένα αντικείμενα

Σίγουρα έχεις βρεθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρήκες ξεχασμένα αντικείμενα του προηγούμενου πελάτη. Το γεγονός ότι οι υπάλληλοι δεν τα οδήγησαν στα απολεσθέντα και τα άφησαν στη θέση τους, δε δίνει την καλύτερη εντύπωση σχετικά με την καθαριότητα του δωματίου.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive