Τρία από τα βασικότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ένας άνδρας σε πρόσωπο και σώμα είναι η αφυδάτωση, φαγούρα και η ερυθρότητα.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν εμφανίζονται μόνο σε ευαίσθητες επιδερμίδες ή, σε επιδερμίδες που έχουν τάση να είναι ξηρές, αλλά εμφανίζονται γενικά σε όλους τους τύπους δέρματος.

Σήμερα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε λύσεις για να αντιμετωπίσεις όλων των παραπάνω τις περιπτώσεις.

Ενυδατικά προϊόντα

Αρχικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να ενυδατωθεί όσο το δυνατόν πιο σωστά γίνεται η επιδερμίδα σου, είναι η τακτική ενυδάτωσή της.

Προσπάθησε τα προϊόντα που επιλέγεις να μην εμπεριέχουν parabens και οινόπνευμα είτε αυτό είναι κρέμα, αφρόλουτρο ακόμη και καθαριστικό προσώπου.

Λιγότερα ντούς

Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς αυτό που απολαμβάνουμε όσο τίποτα άλλο για να χαλαρώσουμε είναι ένα ζεστό μπάνιο. αν όχι καυτό. Κάτι το οποίο όσο περίεργο και αν σας ακούγεται δεν κάνει καθόλου καλό στον οργανισμό μας γιατί προκαλεί αφυδάτωση.

Το δέρμα σε πρώτη φάση ενός καυτού ντους κοκκινίζει αρκετά εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας και στην συνέχεια ξηραίνεται προκαλώντας μάλιστα σε πολλά σημεία φαγούρα.

Αν μας ρωτάς τι θα μπορούσες να κάνεις, προκειμένου να αποφύγεις κάτι τέτοιο είναι χλιαρά ντους χειμώνα καλοκαίρι και όσο το δυνατόν λιγότερα.

Σωστή διατροφή

Όσο κλισέ και αν σου ακούγεται ισχύει πως η σωστή και ισορροπημένη διατροφή βοηθάει αρκετά στην ενυδάτωση του δέρματος. Επίλεξε λοιπόν στις καθημερινές σου διατροφικές συνήθειες να εντάξεις τροφές, οι οποίες είναι πλούσιες σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία καθώς και κατανάλωση άφθονου νερού.

Total
4
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*