Συνηθίζεται να κάνει ο άνδρας το τραπέζι στη γυναίκα σε μια επίσημη περίσταση ή για να γιορτάσουν ένα σημαντικό γεγονός. Eπίσης, πολλές φορές όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό, ο ένας  δίνει την παραγγελία και για τους δύο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να γνωρίζεις.

Το Men Exclusive σου δίνει τα κατάλληλα tips για να παραγγέλνεις πάντα σαν gentleman.

Ρώτησέ την τι θέλει να φάει

Αποτέλεσμα εικόνας για couple restaurant gif

Προφανώς έχετε συνεννοηθεί από πριν τι τραβάει η όρεξή σας και αναλόγως πηγαίνετε σε ταβέρνα, σε ακριβό εστιατόριο, σε κινέζικο ή σουβλατζίδικο. Αφού όμως δείτε πρώτα τον κατάλογο, καλό είναι να αποφασίσετε τι θα πάρει ο καθένας πριν έρθει ο σερβιτόρος, ώστε να μην επικρατήσει σύγχυση και να μην τον καθυστερήσετε χωρίς λόγο από τη δουλειά του. Επίσης, έχε στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες δεν είναι συνήθως τόσο λαίμαργες όσο οι άνδρες, επομένως τρώνε λιγότερο. Αν σου πει ότι δεν πεινάει αρκετά, μην παραγγείλεις πολλά πράγματα.

Αν είναι αμήχανη παίρνοντας την παραγγελία;

Αποτέλεσμα εικόνας για couple restaurant gif

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ευφράδεια λόγου, ειδικά μιλώντας σε κάποιον άγνωστο προς αυτούς. Εάν η σύντροφός σου ξεκινήσει να λέει εκείνη την παραγγελία και τη δεις να κομπιάζει ή να γελάει αμήχανα, μην μιλάς από πάνω της και άφησέ την να τελειώσει. Δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις να νιώσει ακόμα πιο άβολα.

Αν σου ζητήσει να παραγγείλεις για εκείνη

Αποτέλεσμα εικόνας για couple restaurant gif

Οι γυναίκες συχνά είναι αναποφάσιστες όσον αφορά μικρές αποφάσεις, όπως τι να φορέσουν ή τι να παραγγείλουν. Εάν η σύντροφός σου σού ζητήσει να παραγγείλεις για εκείνη, λάβε υπόψιν τι της αρέσει να τρώει γενικά και κάνε μια επιλογή που πιστεύεις ότι θα την εκπλήξει. Αυτό ισχύει φυσικά για τα ζευγάρια που γνωρίζονται καιρό και όχι για μια νέα σχέση.

Δες ποια είναι τα 10 χαρακτηριστικά του σωστού άνδρα ΕΔΩ

Total
10
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive