Όσο ο Ιούλιος προχωράει στις πιο “καυτές” του μέρες, τόσο εσύ έχεις σκοπό να συνεχίσεις να πίνεις παντού. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Στο σπίτι του κολλητού, στην παραλία, στο beach bar, στο club, στο μπαράκι που αράζεις με την παρέα, στο εξοχικό, στο νησί, στις διακοπές.

Κατεβάζεις για πλάκα μισό καφάσι μπύρες (ξεκινώντας ήδη από το μεσημέρι), ενώ όσο η νύχτα πέφτει αρχίζεις τα ποτά, τα cocktails και τα σφηνάκια. Μέχρι που στο τέλος έχεις λιώσει και σέρνεσαι.

Το μόνο που χρειάζεσαι όμως για να μην συμβεί (ξανά) αυτό, είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές του Men Exclusive. Εκτός από τον Νίκο. Ο Νίκος δεν άκουσε τις συμβουλές του Men Exclusive και για ακόμα μια φορά τα είδε όλα. Μην ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμα του Νίκου.

Μην ξεχνάς το νερό 

breaking bad awkward aaron paul jesse pinkman thirsty

Mπορεί να ακούγεται αυτονόητο (άλλωστε οι λόγοι είναι λίγο πολύ γνωστοί), ωστόσο είσαι σίγουρος ότι το κάνεις; Για κάθε δύο ποτά που καταναλώνεις, προσπάθησε να πίνεις έστω ένα ποτήρι νερό. Έτσι, θα παραμένεις ενυδατωμένος, ενώ το νερό θα καθαρίζει σταδιακά το αλκοόλ από το αίμα.

Μην πίνεις (όλα) τα κεράσματα

all day drinking

Είναι λογικό ότι όταν είσαι με την παρέα στο σπίτι κάποιου, είτε σε καλεί ένας συνάδελφος από την δουλειά ή βρίσκεσαι ένα οικογενειακό τραπέζι, ο κολλητός θα θέλει να σου προσφέρει μια (ακόμα) παγωμένη μπύρα, ο φίλος από τη δουλειά ένα (ακόμα) cocktail και ο θείος σου ένα (ακόμα) ποτήρι κρασί. Δεν μπορείς να λες επομένως ΝΑΙ σε όλα. Αν ήδη έχεις πιει πολύ, βάλε ένα μέτρο (για να καταφέρεις να την βγάλεις την βραδιά). Στο μεταξύ, θυμήσου ότι δεν πρέπει να αναμειγνύεις διαφορετικά μεταξύ τους ποτά.

Πήγαινε τουαλέτα 

all day drinking

Γιατί πρέπει. Γιατί θα ξαλαφρώσεις. Γιατί θα σου έρθει ανάγκη ούτως ή άλλως. Το θέμα βέβαια είναι να μην χρειαστεί να πας (κυρίως) για να ξεράσεις… Ναι, όπως ο Νίκος.

Φάε 

Όσο και να προβλέπεται μακριά η βραδιά… εσύ πρέπει να φας. Μακαρόνια, σαλάτα, burger, οτιδήποτε σου είναι εύκολο την δεδομένη στιγμή. Δεν γίνεται να έχεις ξεκινήσει να πίνεις από το μεσημέρι και να είσαι με άδειο στομάχι. Τους λόγους τους ξέρεις πολύ καλά.

Έτσι θα παραμείνεις ένας σωστός… “Gatsby”. Πάντα κεφάτος, κλασάτος και κυρίως νηφάλιος. Έτοιμος για κάθε πρόκληση. 

Total
14
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive