Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών οι οποίοι έχουν γένια, τα οποία προκαλούν αρκετή φαγούρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τους παρακάτω τρόπους περιποίησης που σου προτείνουμε για να απαλλαγείς μια και καλή!

Πριν ξεκινήσουμε όμως, αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως η φαγούρα προκαλείται από δικές σου λανθασμένες κινήσεις, τις οποίες ευελπιστούμε να διορθώσουμε εμείς σήμερα.

Καθαριότητα

Αν πιάνεις συνέχεια τα γένια σου και η υφή τους είναι κάπως σκληρή οφείλετε στην ποσότητα νεκρών κυττάρων που παραμένουν στο δέρμα! Πέραν από κνησμό τα συγκεκριμένα νεκρά κύτταρα μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και μόλυνση στην επιδερμίδα.

Αυτό που προτείνουμε καθώς είναι και η μόνη λύση για να αποφύγεις όσα προαναφέραμε είναι να χορηγηθείς ένα ειδικό σαμπουάν το οποίο καθαρίζει το δέρμα αλλά και τις τρίχες!

Περιποίηση

Αν διακρίνεις κάποιες τρίχες οι οποίες είναι αδύναμες και κατεστραμμένες αυτό που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε είναι να τις επανορθώσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα μπορείς καθώς η φαγούρα πολλές φορές οφείλεται από την ποιότητα της τρίχας.

Η σωστή περιποίηση για την επανόρθωση όλων των παραπάνω μπορεί να γίνει με την χρήση ενός conditioner ή αλλιώς με μια μαλακτική κρέμα η οποία είναι καθαρά σχεδιασμένη για μούσια!

Ενυδάτωση

Τέλος όσον αφορά την ενυδάτωση η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσαμε να σου δώσουμε είναι η χρήση ενός ενυδατικού λαδιού κάθε φορά που βγαίνεις από το ντουζ έτσι ώστε να μαλακώσουν οι τρίχες! Προσπάθησε το προιόν στο οποίο θα επενδύσεις να αποτελείται από φυσικά συστατικά και να μην εμπεριέχει καθόλου οινόπνευμα για να αποφύγεις οποιονδήποτε ερεθισμό!

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*