Το νέο της concept, το οποίο είναι ένα μελλοντικό εκτός δρόμου όχημα παρουσίασε η Toyota, το οποίο συνάδει απόλυτα με τις τεχνολογίες και τη μόδα των φωτογραφιών και των social media που επικρατεί αυτή την εποχή, έχοντας μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να τραβά φωτογραφίες και βίντεο.

Το ιαπωνικό off-road όχημα διαθέτει ενσωματωμένες κάμερες στους πλευρικούς καθρέφτες που μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο, ενώ υπάρχουν επίσης κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας που μπορούν να αφαιρεθούν από τους επιβάτες και να τις πάρουν μαζί τους αν για παράδειγμα χρειαστεί να κάνουν μία βραδινή πεζοπορία, κάτι που μπορεί να γίνει και με τα αποσπώμενα εμπρόσθια φώτα ομίχλης.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο μοντέλο δίνουν τα ενσωματωμένα φώτα LED στη σχάρα της οροφής, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να λειτουργούν ως φλας, ενώ το FT-AC μπορεί να ανεβάσει ότι καταγράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε αποθηκευτικούς χώρους cloud.

Από κει και πέρα διαθέσιμο είναι ένα γεωγραφικό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσει την τοποθεσία του FT-AC, ενώ εκτός από τη σχάρα οροφής υπάρχει και μία βάση για τη μεταφορά ποδηλάτων στο πίσω μέρος.

Σε ότι αφορά τα αυτοκινητιστικά χαρακτηριστικά το concept είναι εξοπλισμένο με τα βασικά χαρακτηριστικά ενός off-road οχήματος όπως πλαϊνές ποδιές, άγκιστρα ρυμούλκησης και λάστιχα 20 ιντσών, ενώ έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring. Τέλος αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, η Toyota ενημερώνει πως αν και το φαντάζεται με ένα βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό, δεν απορρίπτει την ύπαρξη μιας υβριδικής έκδοσης.

Πηγή

 

Total
8
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*