Μια πενταετία μετά την αναβίωσή του η Jeep ανανεώνει σημαντικά το Cherokee και το εναρμονίζει με την νέα εποχή της γκάμας, καθώς είναι η πρώτη γενιά του μοντέλου μετά την εξαγορά της Fiat. Αυτό είχε αντίκτυπο κατά την περίοδο πριν το Jeep Cherokee αποκαλυφθεί μιας και υπήρξαν φήμες που το ήθελαν να μοιράζεται κοινή πλατφόρμα με τα SUV της Alfa Romeo.

Αυτό δεν προέκυψε τελικά καθώς η Stelvio “πατάει” σε ξεχωριστή πλατφόρμα, έτσι το νέο Jeep Cherokee αυτό που μοιράζεται τελικά είναι προφανώς οι κινητήρες.

Οι γρίλιες στο εμπρός τμήμα έχουν γίνει κάπως πιο εκλεπτυσμένες, ενώ η σημαντικότερη διαφοροποίηση αφορά τα εμπρός φωτιστικά σώματα που περιλαμβάνουν και τα φώτα ημέρας, αφήνοντας πίσω τους την παράδοξη εικόνα του προηγούμενου μοντέλου που ήταν όλο… φώτα στο εμπρός μέρος.

Πίσω η σχεδίαση καθορίζεται από μια διαγώνιο η οποία ξεκινά από τα πίσω φωτιστικά σώματα και καταλήγει στον πίσω τροχό, που δίνει ένα… παιχνίδισμα στην συνολική εμφάνιση. Αισθητικά ανανεωμένη είναι και η πίσω πόρτα που εντάσσεται στη φιλοσοφία των υπολοίπων μοντέλων της Jeep που έχουν ήδη ανανεωθεί.

Όσο για τους κινητήρες εκεί πιθανότατα θα δούμε ένα δίλιτρο τούρμπο κινητήρα με 270 ίππους που είδαμε και στο Jeep Wrangler ο οποίος πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον V6 3,2 λίτρων και θα σταθεί δίπλα στο μικρότερο σύνολο των 184 ίππων.

Δες τις φωτογραφίες:

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*