Για την 440η επέτειο από την ημέρα που ο Miguel Cervantes Saaverda έγραψε τον “Δον Κιχώτη”, η ιστορική οινοποιία Navamarin, στη La Mancha της Ισπανίας, φρόντισε να προσθέσει μία ακόμη ποικιλία στη ήδη υπάρχουσα οικογένεια της Aldonza, την Aldonza Special Edition IV.

Tο συγκεκριμένο κρασί βγαίνει από τα καλύτερα αμπέλια και η ονομασία του βγήκε από τον έρωτα που είχε ο “Δον Κιχώτης” για την Aldonza Lorenzo.

To Aldonza Special Edition IV είναι ένα κόκκινο κρασί, το οποίο φυλάσσεται για 12 μήνες σε βαρέλια που έχουν εμποτιστεί με καφέ και κακάο. Είναι μία ποικιλία σταφυλιών Cabernet, Syrah και Tempranillo, οι οποίες ταιριάζουν άψογα γευστικά με κρέατα, βραστά, πατέ και τυριά.

Και όπως όλα τα εκπληκτικά κρασιά, έτσι και αυτό διαθέτει μοναδικά οφέλη για την υγεία σου. Για παράδειγμα, το εν λόγω κόκκινο κρασί βγάζει αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στην καλύτερη ροή του αίματος για να σε διατηρούν περισσότερο fit.

Επίσης, αυξάνει τα ποσοστά της καλής χοληστερόλης, η οποία σου μειώνει τους κινδύνους τόσο του καρκίνου του πνεύμονα, όσο και του προστάτη.

Και φυσικά μπορείς να το απολαύσεις με την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Μία ιστορία, καλή υγεία και υπέροχες γεύσεις, κλεισμένες σε ένα μπουκάλι…

Μπορείς να το αγοράσεις από ΕΔΩ.

Total
10
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*