Τίποτα δεν χρειάζεται περισσότερο το κρύο του πάγου από μία μπύρα. Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν έχεις το χρόνο ή δεν ξέρεις πόση ώρα θα πρέπει να περάσει για να πιεις ένα μπουκάλι στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Ευτυχώς, ιδιοφυϊες απ’ όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ορισμένα απλά τρικ για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα για το αγαπημένο σου ποτό.

1. Το κόλπο με τα παγάκια

Τα παγάκια σίγουρα θα σου παγώσουν τη μπύρα, αλλά παράλληλα θα στη νερώσουν κιόλας. Εξάλλου, ποιος χρειάζεται παγάκια στη μπύρα του; Μόνο αν είναι παγάκια από μπύρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αντί για νερό να βάλεις στην παγοθήκη μπύρα. ‘Αστο να παγώσει και φυσικά όταν είναι έτοιμα μπορείς να προσθέσεις τα παγάκια στην ήδη μπύρα που πίνεις για πιο παγωμένη αίσθηση.

2. Το κόλπο με την χαρτοπετσέτα

Κάτι άλλο που χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις μία μπύρα με θερμοκρασία δωματίου σε μία παγωμένη απόλαυση είναι μία χαρτοπετσέτα ή, απλώς χαρτί κουζίνας. Βρέξε το χαρτί και τύλιξε το μπουκάλι ή, το κουτάκι σε όλες τις επιφάνειές του. Προσπάθησε να καλυφθεί όσο το δυνατό περισσότερο. Βάλτο στην κατάψυξη για 5 έως 15 λεπτά και είσαι έτοιμος. ‘Οταν θα το βγάλεις η μπύρα σου θα είναι παγωμένη όσο ένα ορεινό χωριό της Ρωσίας Δεκέμβριο μήνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Man beer gif

3. Το κόλπο με το αλάτι

Αυτό μπορεί να δουλέψει με ένα μπουκάλι ή, κουτάκι, αλλά καλύτερο είναι αν θέλεις να παγώσεις πολλά τεμάχια μαζί. Παίρνουμε ένα μπολ και το γεμίζουμε νερό και παγάκια. Αμέσως μετά ρίχνουμε λίγο αλάτι και τοποθετούμε τις μπύρες μέσα στο μπολ. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά είναι απλώς επιστήμη. Το αλάτι ρίχνει τους βαθμούς θερμοκρασίας πολύ γρήγορα και εμείς απολαμβάνουμε τη μπύρα μας παγωμένη, έτσι όπως πρέπει να είναι.

4. Το κόλπο με την κανάτα

Αν δεν είσαι γρήγορος με τη μπύρα σου, τότε αυτό το τρικ σού χρειάζεται. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις βγει με την παρέα σου και παραγγέλνεις μπύρα σε κανάτα. Το ζήτημα με αυτό είναι ότι στα μεσοδιαστήματα η μπύρα ζεσταίνεται. Τι χρειάζεσαι; ‘Ενα πλαστικό ποτήρι και παγάκια. Γεμίζεις το ποτήρι με παγάκια και το βάζεις μέσα στην κανάτα. Αυτό θα επιπλεύσει και θα σου κρατήσει τη μπύρα σου παγωμένη.

 

Τα 8 εργαλεία που πρέπει να έχει κάθε άνδρας. Δες ΕΔΩ

O πιο εύκολος τρόπος να ανοίξεις ένα μπουκάλι χωρίς ανοιχτήρι. Δες ΕΔΩ

 

Total
1
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive