Μια από τις μεγαλύτερες κόντρες ανάμεσα στα δύο φύλα, είναι οι άνδρες που δε ζητούν κάτι παραπάνω από μια βραδιά και οι γυναίκες που τους κατηγορούν για αναισθησία και ανηθικότητα. Ο λόγος της άτυπης αυτής κόντρας, είναι επειδή τις περισσότερες φορές οι άνδρες προσπαθούν να “ρίξουν” μια γυναίκα με ψέματα σχετικά με την πορεία της γνωριμίας τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κολλήματα.

Το λάθος των ανδρών είναι ότι δεν τολμούν να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν (σεξ) και προτιμούν να δώσουν στις γυναίκες την εντύπωση ότι η σχέση τους θα προχωρήσει, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις αυτό που θέλεις, είναι να το ζητήσεις με το όνομά του. Να είσαι ευθύς και να ξεκαθαρίσεις εξ αρχής στη γυναίκα που σε ενδιαφέρει ότι θα είναι μόνο σεξ και τίποτα περισσότερο. Έτσι, δε θα έχει κανένα δικαίωμα να σε κατηγορήσει όταν εξαφανιστείς μετά την πράξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple sex gif

Ο λόγος που η ευθύτητα σε αυτό το θέμα σπανίζει, είναι ότι για τις περισσότερες γυναίκες στο παρελθόν το σεξ αυτόματα σήμαινε και σχέση, οπότε οι άνδρες δε θα κατάφερναν να τις οδηγήσουν στο κρεβάτι. Πλέον όμως το σεξ εκτός σχέσης έχει απενοχοποιηθεί και πολλές γυναίκες το εφαρμόζουν και δεν ντρέπονται γι’ αυτό.

Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει από μια γυναίκα είναι το σεξ, πες της το εξ’ αρχής. Μπορεί μέσα στο μυαλό σου να μην ακούγεται σωστό, όμως να είσαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσει την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σου, ακόμα και αν τελικά πάρεις αρνητική απάντηση. Είναι προτιμότερο από το να σε “στολίζει” μετά με ένα σωρό άκομψους χαρακτηρισμούς, επειδή την κορόιδεψες.

Το ζητούμενο είναι να είσαι αυθεντικός, να δείχνεις αυτοπεποίθηση και να το θέσεις κομψά.

  • Μην πεις κλισέ σεξουαλικά υπονοούμενα, γιατί δύσκολα θα σε ακολουθήσει στο σπίτι.

  • Μην υποκριθείς ότι θα υπάρξει συνέχεια.

  • Αν τελικά περάσετε το βράδυ μαζί, μην της υποσχεθείς ότι θα της τηλεφωνήσεις αν δε σκοπεύεις να το κάνεις.

 

Δες τους 10 κανόνες του one night stand EΔΩ 

Μάθε τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ ΕΔΩ

 

Total
3
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive