Οι γυναίκες τείνουν να είναι επιλεκτικές στις σχέσεις τους. Έχουν στο μυαλό τους πώς είναι ο ιδανικός άνδρας για εκείνες, όπως επίσης και με ποιον δε θα ήθελαν να μπλέξουν σε καμία περίπτωση.

Αν πιστεύεις λοιπόν πως τώρα τελευταία κάτι δεν πάει καλά, τότε σίγουρα ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες. 

Ο τεμπέλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Lazy man gif

Στις γυναίκες αρέσουν οι φιλόδοξοι και εργατικοί άνδρες, ώστε να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση. Δε θέλουν να είναι σε σχέση με κάποιον που βαριέται να πάει μέχρι το περίπτερο να πάρει τσιγάρα.

Ο τσιγκούνης

Αποτέλεσμα εικόνας για stingy man gif

Η τσιγκουνιά είναι από τα χειρότερα ελαττώματα ενός άνδρα, σύμφωνα με τις γυναίκες. Η μιζέρια είναι λόγος χωρισμού, γι’ αυτό ακόμα και αν στενεύεσαι οικονομικά, μη γκρινιάζεις για τα λεφτά σε κάθε σας έξοδο. Επίσης, κέρνα πού και πού, εφόσον σε παίρνει.

Ο κυνικός

Αποτέλεσμα εικόνας για mean man gif

Οι άνδρες δε φημίζονται για το ρομαντισμό τους, αλλά μπορούν να κάνουν προσπάθειες για την καλή τους. Σε ειδικές περιστάσεις (γενέθλια, προαγωγή, ημέρα Αγίου Βαλεντίνου) μπορείς να κάνεις μικρές ρομαντικές κινήσεις, όπως να της ετοιμάσεις ένα δείπνο υπό το φως των κεριών ή να τις προσφέρεις λουλούδια.

Ο κολλημένος με την μπάλα

Αποτέλεσμα εικόνας για mean watch football gif

Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που παρακολουθούν μπάλα και ακόμα λιγότερες είναι εκείνες που θα ανεχτούν να τις παραμελείς για να βλέπεις μπάλα με τους φίλους σου. Μη βάζεις τη λατρεία για το ποδόσφαιρο πάνω από τη σχέση σου, γιατί σύντομα μπορεί να μην έχεις πια σχέση.

Αυτός που δεν ξέρει τι θέλει

Αποτέλεσμα εικόνας για immature man gif

Όταν τη μια της τηλεφωνείς όλη μέρα για να της προτείνεις έξοδο και την άλλη τη γράφεις, τότε σίγουρα δεν ξέρεις τι θέλεις. Μάλλον δε σου αρέσει αρκετά η συγκεκριμένη κοπέλα και απλά θέλεις να περάσεις την ώρα σου, εκείνη όμως δε φταίει σε τίποτα, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένεις να βρεις αυτό που πραγματικά ζητάς.

Ο σπιτόγατος

Αποτέλεσμα εικόνας για homebody man gif

Πoλλοί άνδρες προτιμούν να δουν μια ταινία στο σπίτι, παρά να βγουν και να στριμωχτούν στον κόσμο. Οι γυναίκες όμως θέλουν και τις εξόδους τους, οπότε αν σε ενδιαφέρει το καλό της σχέσης σου, βγείτε και λίγο έξω από το σπίτι για καφέ, σινεμά ή ποτό.

Ο ζηλιάρης

Αποτέλεσμα εικόνας για jealous man gif

Η λίγη ζήλια κάνει καλό, καθώς εκφράζει ενδιαφέρον. Η υστερική ζήλια, σε σημείο να μην αφήνεις τη σύντροφό σου να βγαίνει μόνη με τις φίλες της, είναι υπερβολή και λόγος χωρισμού. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στη σύντροφό σου, αλλιώς για ποιο λόγο είσαι μαζί της;

Ο “free” τύπος

Αποτέλεσμα εικόνας για flirt man gif

Κοινώς, ο υπέρμαχος των ελεύθερων σχέσεων. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια σε μια σχέση και σίγουρα δε θέλουν κάποιον που τους προκαλεί φόβο ότι βγαίνει και με άλλες. Αν θέλεις να έχεις ελεύθερη σχέση, πρέπει και η “σύντροφός” σου να είναι των ίδιων πεποιθήσεων μαζί σου, αλλιώς θα πληγωθεί.

Αυτός που τα περιμένει όλα από τους άλλους

Αποτέλεσμα εικόνας για mean man gif

Αν την καλείς στο σπίτι σου όχι επειδή θέλεις να τη δεις, αλλά για να σου μαγειρέψει και να συμμαζέψει το χώρο, καλύτερα να χωρίσεις και να προσλάβεις μια οικιακή βοηθό. Η κοπέλα σου δεν είναι καθαρίστρια και δεν είναι υποχρεωμένη να σου κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Ο μαμάκιας

Αποτέλεσμα εικόνας για mamas boy gif

Δεν υπάρχει πιο αντιερωτικός τύπος άνδρα από τον μαμάκια. Μια γυναίκα θέλει ένα δυναμικό και ανεξάρτητο άνδρα, που δε δίνει κάθε μισάωρο αναφορά στη μάνα του. Αδυναμίες είναι αυτές, αρκεί να μην επηρεάζεται αρνητικά η σχέση σου.

Διάβασε ακόμη

10 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι τραγικός

6+1 μέρη για να γνωρίσεις ωραίες γυναίκες (εκτός από μπαρ)

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν κάνει για σένα (Mέρος 2ο)

 

Total
28
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive