Ανέκαθεν ο άνδρας ήταν ο κυνηγός και εκείνος που είχε τον πρώτο λόγο στο σεξουαλικό τομέα. Πλέον όμως, οι εποχές έχουν αλλάξει και δε θεωρείται επιλήψιμο για μια γυναίκα να διεκδικεί τη σεξουαλική επαφή, ίσα ίσα, μας αρέσει πάρα πολύ αυτό. Και μπορεί ο αστικός μύθος θέλει τους άνδρες ετοιμοπόλεμους και άνετους στο σεξ, τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Καλώς ή κακώς, όπως οι γυναίκες, έτσι κι εμείς οι άνδρες αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και ανασφάλειες όσον αφορά την ερωτική πράξη.

Τι της αρέσει

Αποτέλεσμα εικόνας για sex couple gif

Στην αρχή μιας σχέσης δε γνωρίζουμε καλά καλά το χαρακτήρα της συντρόφου μας, πόσο μάλλον τι της αρέσει στο σεξ. Όπως όλοι ξέρουμε, δεν αρέσουν όλα σε όλους, έτσι κάτι που ξετρέλαινε την πρώην μας, μπορεί να μην είναι καλοδεχούμενο από την καινούργια μας κοπέλα. Αυτό μας προκαλεί ανασφάλεια ως προς τη σεξουαλική εικόνα που θα παρουσιάσουμε, με αποτέλεσμα να μην αφήνουμε ελεύθερο τον καλύτερό μας εαυτό. Και γι’ αυτό η πρώτη φορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι πάντα αμήχανη.

Οργασμός

Αποτέλεσμα εικόνας για sex couple gif

Λανθασμένα έχει επικρατήσει η άποψη ότι οι περισσότεροι άνδρες ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους οργασμό και δεν ασχολούνται με το αν η σύντροφός τους “τελείωσε”. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς πάντα έχουμε το άγχος αν η σύντροφός μας όντως τελείωσε ή προσποιείται. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να απολαύσουμε και οι δύο την ερωτική επαφή, η γυναικεία ανατομία όμως είναι αρκετά περίπλοκη και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που εγγυώνται το γυναικείο οργασμό. Έτσι, έχουμε πάντα την αμφιβολία για το αν ο οργασμός είναι αληθινός ή fake.

Σεξ ανά πάσα στιγμή

Αποτέλεσμα εικόνας για sex couple movie gif

Δυστυχώς, δεν ισχύει το ότι οι άνδρες είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμοι για σεξ. Ως οπτικοί τύποι, διεγειρόμαστε ευκολότερα από τις γυναίκες, όμως υπάρχουν μέρες που έχουμε υπερβολικό στρες για τη δουλειά, που είμαστε κουρασμένοι, που έχουμε φάει πολύ ή που απλά δεν έχουμε ερωτική διάθεση. Αυτό δε θα πρέπει να παρεξηγείται από τις γυναίκες, απλά όπως εκείνες, έτσι κι εμείς δεν έχουμε πάντα διάθεση για σεξ, όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Διάρκεια

Αποτέλεσμα εικόνας για sex couple movie gif

Σε άλλες γυναίκες αρέσουν τα σπριντ και σε άλλες ο “μαραθώνιος” σεξ. Όπως και να χει, ο κάθε άντρας έχει συγκεκριμένο μέσο όρο διάρκειας μέχρι να φτάσει στην κορύφωση, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με τη συχνότητα των σεξουαλικών μας επαφών, τον ενθουσιασμό μας ή το άγχος μας. Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, που δεν ξέρουμε τους ρυθμούς της συντρόφου μας, έχουμε πάντα αγωνία σχετικά με τη διάρκεια.

Total
2
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive