Μια εντυπωσιακή γυναίκα τραβάει όλα τα βλέμματα και εξαφανίζει όλες τις υπόλοιπες από το οπτικό πεδίο των ανδρών. Μια τέτοια γυναίκα είναι περιζήτητη και αποτελεί απωθημένο για όλους τους άνδρες, οι οποίοι έχουν μεγάλο ανταγωνισμό ως προς το ποιος θα την κατακτήσει στο τέλος. Αν θέλεις να είσαι εσύ ο τυχερός, ακολούθησε τις συμβουλές του Men Exclusive.

Δείξε αυτοπεποίθηση

Αποτέλεσμα εικόνας για brad pitt gif

Στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες με αυτοπεποίθηση, όχι οι ηττοπαθείς, αλλά ούτε και τα ψώνια. Δείξε σίγουρος για τον εαυτό σου, μην ντρέπεσαι και μη νιώθεις ότι σου κάνει χάρη που βγήκε μαζί σου.

 Καμάρωσε για τη δουλειά σου

Αποτέλεσμα εικόνας για the wolf of wall street gif

Αν έχεις μια καλή δουλειά συζήτησε γι’ αυτήν. Δώσε της να καταλάβει ότι είσαι αυτάρκης και ότι περνούν πολλές υποχρεώσεις από τα χέρια σου στη δουλειά. Αν πάλι κάνεις μια δουλειά του ποδαριού που ίσα ίσα τα βγάζεις πέρα, βάλε λίγη σάλτσα και παρουσίασε τα πράγματα καλύτερα από όσο είναι.

 Γίνε μυστηριώδης

Αποτέλεσμα εικόνας για al pacino gif

Στις γυναίκες αρέσει το μυστήριο- όπως και σε σένα. Μην της ανοίξεις την καρδιά σου με το καλημέρα σας, άσε ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα, για να αυξηθούν οι πιθανότητες να δεχτεί να βγείτε και δεύτερο ραντεβού.

 Ξόδεψε λεφτά

Αποτέλεσμα εικόνας για the wolf of wall street gif

Μια γυναίκα που ξέρει ότι αρέσει, δε θα ασχοληθεί με κάποιον που δεν έχει να της προσφέρει πολλά. Αν θέλεις να της κάνεις καλή εντύπωση, ξόδεψε λεφτά, κέρασε την και μη σκέφτεσαι το λογαριασμό. Σίγουρα δε θα σε περάσει για τσιγκούνη, οπότε θα ανέβεις στα μάτια της.

 Εξάσκησε το χιούμορ σου

Αποτέλεσμα εικόνας για ryan gosling gif

Το χιούμορ είναι μεγάλο προτέρημα για έναν άνδρα. Αν έχεις το φυσικό χάρισμα, εκμεταλλεύσου το. Αν όχι, μην πιεστείς να φανείς χιουμορίστας. Καλύτερα να σε περάσει για σοβαρό, παρά για κάποιον που κάνει ξενέρωτα και αποτυχημένα αστεία.

 Δείξε ενδιαφέρον για ό,τι της αρέσει

Αποτέλεσμα εικόνας για man in love gif

Ακόμα και αν βαριέσαι, προσποιήσου ότι ενδιαφέρεσαι για ό,τι λέει. Οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους άνδρες που τις παρακολουθούν και δεν τις βαριούνται. Οπότε έχε τα αυτιά σου ανοιχτά και άκου.

 Ξεχώρισε από τους υπόλοιπους

Αποτέλεσμα εικόνας για man laughs gif

Οι κοινοτοπίες κουράζουν, γι’ αυτό πρέπει να έχεις κάτι ξεχωριστό πάνω σου, για να κάνεις τη διαφορά. Δείξε μια πτυχή του εαυτού σου που θα σε κάνει αλησμόνητο και ενδιαφέρων και δε θα χάσεις.

 Άγγιξε την

Αποτέλεσμα εικόνας για man in love gif

Όταν η ατμόσφαιρα ελαφρύνει με αστεία και γέλια, άγγιξε τη. Θα καταλάβεις από την αντίδρασή της αν ενδιαφέρεται ή όχι. Επίσης, αν ενδιαφέρεται πολύ για σένα, θα επιχειρήσει εκείνη να σε αγγίζει.

 Μην απολογείσαι γι’ αυτό που είσαι

Αποτέλεσμα εικόνας για man in love gif

Ακόμα και αν κατακρίνει κάτι που είπες ή αυτό που είσαι, μην μπεις στη διαδικασία να απολογηθείς γι’ αυτό. Κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του, παίρνει το δρόμο του και δεν αφορά κανέναν άλλο.

 Μη χάνεις τον καιρό σου

Αποτέλεσμα εικόνας για man in love gif

Αν δεις ότι δεν τραβάει, μην επιμένεις και μην την πιέζεις. Εγκατάλειψε αξιοπρεπώς και μη χάνεις τον καιρό σου σε μια ιστορία που δε θα προχωρήσει. Το θέμα είναι να παίρνουμε πράγματα από μια σχέση και όχι να χάνουμε χρόνο.

Διάβασε ακόμα 

Τα 8 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις για να σε ερωτευθεί αμέσως

Πώς να δείχνεις άνετος όταν βγαίνεις με μία όμορφη γυναίκα

Τι παρατηρούν σε έναν άνδρα οι γυναίκες (εκτός από τα κλισέ)

 

Total
15
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive