Δεν είναι πρώτη φορά που τα δυο αμερικανικά εμπορικά σήματα συνεργάζονται για την δημιουργία μιας Limited Edition μοτοσυκλέτας Indian.

Στο Tennessee εκεί που βρίσκεται το αποστακτήριο του ουίσκι Jack Daniel’s υπάρχει ένα πυροσβεστικό τμήμα περίπου 30 ατόμων μόνο για το αποστακτήριο λόγω της αναγκαιότητας των τόσων πολλών και ξηρών υλικών τα οποία βρίσκονται κάτω από τον καυτό ήλιο του Τενεσί.

Υπάρχει μεγάλη υπερηφάνεια για το εμπορικό σήμα του Jack Daniel’s όπως εξίσου υπάρχει μεγάλη υπερηφάνεια για την πυροσβεστική που σχετίζεται με αυτό.

Αυτός λοιπόν ήταν και ο κύριος λόγος ώστε να φτιαχτεί μια ακόμα Indian Limited Edition.

Φέτος επιλέχτηκε μια Indian Scout Bobber ώστε να είναι προσιτή σε περισσότερους αναβάτες. Τα χρώματα που ξεχωρίζουν στο πανέμορφο Scout Bobber είναι το μαύρο και το χρυσό, εμπνευσμένα από τα πυροσβεστικά οχήματα του σταθμού.

Οι χρυσές λωρίδες σε ρεζερβουάρ και φτερά χρησιμοποιούνται και ως αντανακλαστικά το βράδυ, στο μονόσελο είναι κεντημένο το σήμα Jack Daniel’s ενώ στο μπροστινό φτερό υπάρχει ένα λογότυπο στο οποίο αναγράφεται Drive Responsibly: Bottles & Throttles Do not mix!

Μια τέτοια μοτοσυκλέτα δεν θα μπορούσε να μην είναι και περιορισμένης έκδοσης!

Το Jack Daniel’s Scout Bobber θα βγει σε 177 αριθμημένα μοντέλα που θα βγουν προς πώληση, με την πρώτη παραγγελία να ξεκινάει την αύριο στις 12 μ.μ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chieftain πουλήθηκε σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή

Total
55
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*