Ο Tom Ford αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, ένας φέρελπις σκηνοθέτης και ένας ρομαντικός παλαιάς κοπής.

Σίγουρα είναι μία επιτομή του σύγχρονου gentleman που έχει πολλά να σου διδάξει. Διάβασε παρακάτω τους 5 κανόνες του για να ξεκινήσεις και φυσικά να αλλάξεις τον τρόπο ζωής, αφήνοντας πίσω τις παλιές κακές συνήθειες.

1. “‘Οταν βγαίνεις έξω στον κόσμο θα πρέπει να έχεις μαζί σου την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, γιατί αυτό δείχνει σεβασμό προς τους γύρω σου.”

2. “‘Ενας gentleman σήμερα πρέπει να δουλεύει. Οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν είναι πολύ βαρετοί και συνήθως και οι ίδιοι βαριούνται. Θα πρέπει να είσαι παθιασμένος μ’ αυτό που κάνεις και να συμβάλλεις στον κόσμο.”

GQ unsure suspicious tom ford are you sure

3. “Οι καλοί τρόποι είναι πολύ σημαντικοί και ουσιαστικά να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Εγώ πάντα κουβαλάω το παλτό της γυναίκας, πάντα της ανοίγω την πόρτα. Σιγουρεύομαι ότι περπατά στην μέσα πλευρά του δρόμου, σηκώνομαι όταν έρχονται και φεύγουν άνθρωποι από το τραπέζι.”

4. “Μην είσαι απαιτητικός, ρατσιστής, σεξιστής και να μην κρίνεις τους άλλους από το παρελθόν τους.”

5. “Ο άντρας δεν πρέπει ποτέ να φοράει σορτς στην πόλη. Οι σαγιονάρες και τα σορτς στην πόλη απαγορεύονται. Αυτά θα πρέπει να τα φοράς μόνο όταν παίζεις τένις ή, όταν είσαι στην παραλία.”

Διάβασε ακόμη

6 μυστικά του Tom Ford που θα σε κάνουν καλύτερο

20 tips από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας για να εκτοξεύσεις το στυλ σου

Nocturnal Animals: Η νέα ταινία του Tom Ford φλερτάρει με το ‘Οσκαρ

Total
3
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive