Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά.

Τον άνθρωπο – ορχήστρα, τον άνθρωπο που έκανε πλάκα με όλα όσα συνέβαιναν δίπλα του. Ποτέ δεν πήρε στα σοβαρά τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και δεν άφησε σε καμία στιγμή της ζωή του να επηρεαστεί από αυτά.

Έτσι ήταν από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. ‘Ηταν άνθρωπος που τον έβλεπες και έλεγες “αυτός θα μπορούσε να είναι ο κολλητός μου”. Τόσο οικείος ήταν…

Γι΄ αυτό και ο κόσμος τον λάτρεψε…

‘Οπως κάθε άνθρωπος, πάντως, έτσι κι εκείνος είχε και την άλλη πλευρά του. ‘Οταν έσβηναν τα φώτα. Έτσι είναι οι καλλιτέχνες…

Σου έδινε την εντύπωση ότι προτιμούσε να περνάει μοναχικές στιγμές για να γεμίσει τις μπαταρίες του από το “φόρτε” της ημέρας.

‘Εγραφε στίχους, λάτρευε τη μουσική και οι ερμηνείες του καταπληκτικές.

‘Αφησε εποχή με το σχήμα που δημιούργησε με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Κούτρα στο «Αχ! Μαρία», στα Εξάρχεια.

Ήταν ένα μουσικό και θεατρικό στέκι με μουσική και σκετς, που τον καθιέρωσαν και για το υποκριτικό του ταλέντο….

Ευγενικός και παράλληλα απόμακρος, δημιουργικός, αλλά και αυτοκαταστροφικός. Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος που τα είχε προβλέψει όλα.

Η ψαρόσουπα που “πάγωσε” τους φίλους του

Πέθανε σαν σήμερα στις 21 Φεβρουαρίου του 2014. Μετά την κηδεία, φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν σε μία ταβέρνα για να τον τιμήσουν.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τους αποκάλυψε ότι ο λογαριασμός είναι πληρωμένος, καθώς ο εκλιπών τον είχε επισκεφθεί στο μαγαζί πριν από 10 ημέρες και είχε προπληρώσει το γεύμα της κηδείας του. Ζήτησε από τον εστιάτορα να ετοιμάσει τραπέζι για 40-50 άτομα και του άφησε φιλοδώρημα 1.000 ευρώ.

Η είδηση συγκλόνισε την αγαπημένη παρέα που ένιωσε τον φίλο της ακόμα πιο κοντά. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος κατά τη διάρκεια της παράστασής του στην «Ακτή Πειραιώς», η οποία ήταν αφιερωμένη στον Σάκη Μπουλά.

«Μετά την κηδεία πήγαμε σε ένα παρακείμενο μαγαζί για την κλασσική ψαρόσουπα και τι μαθαίνω; Ο μακαρίτης είχε κανονίσει το μενού και είχε πληρώσει την μακαριά. Μείναμε άφωνοι!»…

Σάκη, θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας και θα βάλουμε κι εμείς στον παράδεισο τραγούδια που γουστάρουμε…

Διάβασε ακόμη

Βλάσσης Μπονάτσος: ‘Ένας τύπος «φοβερός, τρομερός, πάααρα πολύ ωραίος»

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο του James Joyce

Vinnie Jones: Ο “ψυχάκιας” που δεν ηρέμησε ποτέ

Total
128
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*