Ο David Simon του αριστουργηματικού «The Wire» ετοίμασε για το ΗΒΟ μια νέα σειρά, με θέμα την πρώιμη σκηνή του πορνό στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70!

Και ποιος καταλληλότερος για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό το συναρπαστικό και τολμηρό εγχείρημα, από τον «θρασύ» James Franco, που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν φοβάται τα ρίσκα;

Αυτό το χρονικό της ανόδου της πορνοβιομηχανίας στα seventies, έχει τον τίτλο «The Deuce» και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Πρόκειται για την πέμπτη συνεργασία του Simon με το κανάλι, αν συνυπολογίσουμε τα «The Wire», «Generation Kill», «Treme» και την μίνι σειρά «Show me a Hero».

Η πλοκή της σειράς, ακολουθεί την ιστορία της σταδιακής νομιμοποίησης της πορνοβιομηχανίας στη Νέα Υόρκη, από τις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα, και εξερευνά έναν σκληρό κόσμο γεμάτο βία και ναρκωτικά που εισάγεται, εν καιρώ, στην νόμιμη αγορά, μέχρι το ξέσπασμα του AIDS που αλλάζει τα δεδομένα.

Το «Deuce» εμπνέεται, εν μέρει, από την καριέρα των δίδυμων αδερφών Vincent και Frankie Martino που πρωταγωνιστούσαν σε πορνοταινίες, ενώ εξελίχθηκαν, βαθμιαία, σε «βιτρίνα» για τα αφεντικά της μαφίας που κατάφεραν να ελέγξουν την επικερδέστατη πορνοβιομηχανία.

Σε διπλό ρόλο ο Franco, θα ενσαρκώσει και τα δύο αδέρφια, ενώ στο πλάι του βρίσκεται η Maggie Gyllenhaal που θα υποδύεται μια πόρνη της Times Square, έτοιμη να παγιδευτεί στον ιστό των αδερφών Martino.

 

Διάβασε ακόμη

Oι σειρές που θα σε κάνουν να “κολλήσεις” το 2017

To απόλυτο photo album για τους φανατικούς του “Mad Men”

Oι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive