Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά κι εσύ ανησυχείς ότι με τα κιλά που έχεις πάρει από το χειμώνα δεν θα μπορέσεις να βγεις με άνεση στην παραλία. Βλέπεις και ορισμένους που ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια και σαν μικροί “Hulk” κάνουν έφοδο στη θάλασσα, μόνο και μόνο για να σου τη σπάσουν.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Οι γυναίκες είναι ο νούμερο ένα στόχος τους (έτσι νομίζουν τουλάχιστον αυτοί) και σε κάθε ευκαιρία θα πουλήσουν τη… λεζάντα τους.

Εσύ, όμως, δεν βρήκες τον ελεύθερο χρόνο να πας γυμναστήριο γιατί η δουλειά δεν σε άφηνε. Παράτησες κι εσύ λίγο τον εαυτό σου και τώρα καλείσαι να τα προλάβεις όλα.

Το καλοκαίρι, όμως, είναι για χαλάρωση γι’ αυτό μην μπαίνεις σε διαδικασίες που θα σου φάνε τον χρόνο. Καλό θα είναι να κόψεις τα πολλά  πολλά (πίτσες, σουβλάκια, σάντουϊτς)  και να μπεις σε ένα πρόγραμμα που θα σε ξαλαφρώσει.

‘Ετσι, θα μπορέσεις να βγεις στην παραλία με άλλον αέρα και δεν θα σου προκαλέσει κόμπλεξ ο διπλανός που έκανε tattoo τον Μάϊο μόνο και μόνο επειδή μπήκε το καλοκαίρι.

Φρόντισε να είσαι χαλαρός και να απολαύσεις τις στιγμές που σου δίνονται και μην κοιτάς γύρω σου τους άλλους. ‘Εχεις πολλά να κάνεις και ίσως πιο σημαντικά. ‘Ενα απ’ αυτά βέβαια είναι και η φροντίδα του οργανισμού σου, αλλά χωρίς πανικό και υπερβολές. Το μέτρο είναι προτέρημα για κάθε άνδρα.

Κι αν δεν έχεις όρεξη γιατί σε έχει πάρει από κάτω κάνε μία νέα αρχή. Αν όχι αυτό το καλοκαίρι, τότε στο επόμενο φρόντισε να είσαι έτοιμος.

Έτοιμος, όπως εσύ θεωρείς και όχι σύμφωνα με τα πρότυπα που βλέπεις στα περιοδικά και στις τηλεοράσεις.

Κι αν δεν είσαι “φέτες”, δεν πειράζει… ‘Εχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου.

 

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive