Υπάρχει κάτι που όλοι μας κάνουμε και κανείς μας δεν το συνειδητοποιεί.

Είναι κάτι που απωθεί τις γυναίκες ακαριαία και μας κάνει να φαινόμαστε ο τύπος του άντρα που ποτέ καμία δεν θα έκανε κάτι μαζί του. Το χειρότερο με αυτό είναι ότι ενώ εμείς δεν καταλαβαίνουμε καν ότι το κάνουμε, οι γυναίκες το μυρίζονται από χιλιόμετρα και μας ρίχνουν “Χ” αμέσως!

Ο μέσος άντρας το κάνει καθημερινά στην ζωή του όταν συναναστρέφεται με γυναίκες, και ανεξάρτητα από το τι θα πει καμία δεν πρόκειται να του δώσει σημασία, γιατί πολύ απλά αυτό που έχει την απωθεί. Εννοείται ότι δεν το έχουν όλοι οι άντρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για man flirting gif

Υπάρχει μόνο ένα 10% των αντρών που δεν το κάνει, και αυτό έχει και τις περισσότερες επιτυχίες με το αντίθετο φύλο. Το πρόβλημα είναι ότι, όπως θα δεις και παρακάτω, αυτό οι άντρες το κάνουμε υποσυνείδητα και μας είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξουμε συνειδητά.

Ωστόσο, κάθε άντρας με την κατάλληλη εξάσκηση και τις σωστές πληροφορίες που θα μάθεις εδώ μπορεί να το εξαλείψει τελείως και να μπει στο μικρό εκείνο ποσοστό των αντρών που ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται neediness, και με τον όρο αυτόν οι επιστήμονες εννοούν την υπερβολική ανάγκη ενός ανθρώπου για οτιδήποτε νιώθει ότι του λείπει.

Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει να φάει μια εβδομάδα, λογικό είναι να έχει ανάγκη από φαγητό, επομένως την στιγμή που θα δει κάπου φαΐ θα του τρέχουν στην κυριολεξία τα σάλια!

Αν εσύ έχεις πολύ καιρό να πας με γυναίκα, ή αν δεν κάνεις σεξ όσο συχνά θα ήθελες, αυτό φαίνεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για man flirting gif

Υποσυνείδητα έχεις την τάση να το βγάζεις προς τα έξω κάθε φορά που συναναστρέφεσαι με κάποια την οποία θέλεις. Ανεξάρτητα από τι της λες ή πόσο άνετος το παίζεις, υπάρχουν μικρές ενδείξεις στον τρόπο που της μιλάς και την γλώσσα του σώματός σου που φωνάζουν την ανάγκη σου για σεξ.

Και ξέρεις ποια είναι η παγίδα; Ότι, ενώ οι γυναίκες το καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα, εσύ δεν έχεις ιδέα ότι το κάνεις.

Ποια είναι η λύση; Μια λύση που λειτουργεί αποδεδειγμένα είναι η εξής: σταμάτα να θεοποιείς το σεξ!

Όσο ανάγκη κι αν το έχεις, όσο κι αν βλέπεις γυναίκα και θες να την πάρεις κατευθείαν στο κρεβάτι σου, πρέπει σιγά σιγά να το βγάλεις απ’ το μυαλό σου και να σταματήσει να είναι το επίκεντρο του κόσμου σου. Αυτό φαίνεται και κάνει τις γυναίκες να μην θέλουν ούτε να σε πλησιάσουν.

Τις φοβίζει και, ακόμα χειρότερα, τις αηδιάζει!

Αποτέλεσμα εικόνας για man flirting gif

Το neediness για σεξ τις κάνει να αποφεύγουν ακόμα και να σε πλησιάσουν! Θες να τα αποφύγεις όλα αυτά; Σταμάτα να έχεις το σεξ συνέχεια στο μυαλό σου! Προσπάθησε να πλησιάζεις τις γυναίκες σαν φίλες σου, και όχι σαν κάποιες που θέλεις να ρίξεις στο κρεβάτι σου.

Και αν τις προσεγγίσεις έτσι επίσης θα το καταλάβουν και θα το εκτιμήσουν πάρα πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

 

Διάβασε ακόμη

Αναρωτήθηκες γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου;

7 κοπλιμέντα για να την κάνεις να “κοκκινίσει”

20 πράγματα πάνω σου που την “τρελαίνουν”

Total
8
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive