Το πρόσφατο διαφημιστικό φιλμ της Pepsi με την Kendall Jenner στον πρωταγωνιστικό ρόλο, εξαφανίστηκε σε χρόνο ρεκόρ, μετά την κατακραυγή του κοινού.

Με μια διαδήλωση παιδική χαρά στην οποία η υποτιθέμενη ένταση εξαφανίζεται όταν μια Pepsi προσφερθεί απλόχερα και με πολύ νάζι από την Jenner σε αστυνομικό.

Και μπορεί η Pepsi αλλά και η πλευρά της Jenner να θέλουν να ξεχάσουν άμεσα την αποτυχία, τα views και πολύ περισσότερο τα αρνητικά σχόλια για το φιλμ στο internet, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Την ίδια στιγμή, η Heineken βρήκε έναν τρόπο να απαντήσει στο διαφημιστικό της Pepsi με την δική της άποψη περί ενότητας και ειρηνικής διαβίωσης.

Εκτελώντας ένα κοινωνικό πείραμα, όπου άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι καλούνται να συνεργαστούν στενά με άλλους που έχουν τις ακριβώς αντίθετες απόψεις επάνω στην καθημερινότητα.

Με τη συνεργασία, την επαφή και την επικοινωνία, τα άτομα αντιλαμβάνονται τις ομοιότητες με την «απέναντι» πλευρά και αυτό στο οποίο είχαν μάθει να αντιδρούν, το κόκκινο πανί τους, αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια τους ώρα αργότερα.

 

Διάβασε ακόμη

Εσύ ξέρεις γιατί η μπύρα βρίσκεται συνήθως σε πράσινα ή, καφέ μπουκάλια;

Πώς θα παγώσεις τη μπύρα σου σε χρόνο μηδέν

Η απαράμιλλη γοητεία της τέχνης του bartending

Total
2
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive