Η 32χρονη Amber Heard στο ρόλο της βασίλισσας Mera, της γυναίκας του θρυλικού “Aquaman” του άρχοντα των επτά θαλασσών, απ’ ότι φαίνεται είναι ένας πολύ καλός λόγος για να δεις την ομώνυμη ταινία που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία για τον Βασιλιά της Ατλαντίδας κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου και αποτελεί φυσικά ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για τη DC, η οποία αντιμετωπίζεται θετικά σχεδόν από την αρχή και τα στούντιο ελπίζουν ότι ο ενθουσιασμός που επιδεικνύουν οι φαν θα διατηρηθεί μέχρι την πρεμιέρα της.

Η ταινία διαθέτει εντυπωσιακό cast και εκτός από τον Jason Momoa ως Aquaman έχουμε τους Patrick Wilson (Orm-Ocean Master), Yahya Abdul-Mateen II’ (Black Manta), Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Vulko), Nicole Kidman (Queen Atlanna), Τemuera Morrison (Thomas Curry), Dolph Lundgren (King Nereus).

Όσο για τον ίδιο τον Aquaman, οι πληροφορίες λένε ότι στις καλλιτεχνικές απεικονίσεις έχει παρουσιαστεί στην πλάτη ενός σφυροκέφαλου καρχαρία με τη θρυλική Τρίαινά του στο χέρι, αλλά και αλυσοδεμένος, περιμένοντας να δικαστεί για κάτι…

Στο μεταξύ ας θαυμάσουμε την εκρηκτική Mera… 

       

Η καθημερινή Amber ως κορίτσι της διπλανής πόρτας

Και σε μελαχρινή έκδοση 

 

Total
9
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*