Τα μασκέ πάρτι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθείς με τους φίλους σου, να γνωρίσεις νέα άτομα, άνδρες και γυναίκες, να εντυπωσιάσεις με την εμβληματική στολή που θα επιλέξεις, αλλά και να απελευθερωθείς λίγο λόγω της μυστηριακής ατμόσφαιρας που αποπνέει το κλίμα.

Ωστόσο, αν δεν θέλεις να φορέσεις κάποια στολή το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τιμήσεις το καλό σου κοστούμι και απλά να βάλεις μια μυστηριώδη μάσκα. Έτσι και θα είσαι καλοντυμένος και κανείς δεν θα μπορεί να σε αναγνωρίσει… εύκολα.

Το Men Exclusive σου δίνει μερικά tips ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις του οικοδεσπότη και των καλεσμένων με τους καλούς σου τρόπους…

1. RSVP

Repondez s’ il vous plait”, ελληνιστί, “παρακαλώ απαντήστε”. Όταν σε καλούν σε ένα πάρτι, πρέπει πάντα να απαντάς έγκαιρα στην πρόσκληση, ώστε ο οικοδεσπότης να ξέρει πόσα άτομα να υπολογίζει για τη συνάθροιση. Δεν είναι ευγενικό να σε καλέσουν και να μην απαντήσεις καν, ακόμα και αν δε σκοπεύεις να παρευρεθείς.

2. Φτάσε στην ώρα σου

Αποτέλεσμα εικόνας για masquerade party gif

Εάν ο οικοδεσπότης σου έχει ορίσει συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης, καλό είναι να την τηρήσεις και να μην καθυστερήσεις. Σε πολλούς αρέσει να αργούν αρκετά στα πάρτι για να κάνουν εντύπωση, όμως δεν είναι ευγενικό και συνήθως η εντύπωση που δίνεται δεν είναι και τόσο καλή.

3. Ενημέρωσε εάν προκύψει κάτι

Για παράδειγμα εάν έχει κίνηση και αργήσεις να φτάσεις ή αν την τελευταία στιγμή προέκυψε κάτι σοβαρό και τελικά δεν μπορέσεις να παρευρεθείς. Δεν είναι σωστό να έχεις δηλώσει ότι θα πας και να μην εμφανιστείς ποτέ.

4. Πάρε ένα δώρο

Είναι αγένεια να εμφανίζεσαι σε ένα πάρτι με άδεια χέρια. Ακόμα και αν αντιμετωπίζεις οικονομική στενότητα, μπορείς να πάρεις κάτι φτηνό αλλά συμβολικό. Ένας αξιόλογος άνθρωπος εκτιμάει την κίνηση και όχι την τιμή ενός δώρου.

5) Σκέψου (εκτός από το χορό) θέματα προς συζήτηση

Αποτέλεσμα εικόνας για masquerade couple gif

Στα πάρτι δεν χορεύουν όλοι, αλλά συζητάνε κιόλας. Σκέψου μερικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος προς συζήτηση, για να περάσει ευχάριστα η ώρα και να δείξεις ενδιαφέρων τύπος στους καλεσμένους που γνωρίζεις για πρώτη φορά.

6) Φάε/ πιες με μέτρο

Είτε πρόκειται για μπουφέ, είτε για πίτσα, μην καταβροχθίσεις ό,τι υπάρχει. Η θέα ποικιλίας νόστιμου φαγητού είναι δελεαστική, αλλά θα δείξεις άξεστος εάν γεμίσεις ασφυκτικά το πιάτο σου ή αν το γεμίσεις πάνω από 2 φορές. Επίσης, μην πιεις αρκετά ώστε να μεθύσεις.

7) Παίνεψε τον οικοδεσπότη

Πες μπροστά σε όλους πόσο νόστιμο είναι το φαγητό που ετοίμασε, πόσο ωραία διακόσμησε το σπίτι για τη συνάθροιση και πες καλά λόγια για τη φιλοξενία του/ της.

8) Προσφέρσου να βοηθήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για masquerade couple gif

Εάν ο οικοδεσπότης είναι στενός σου φίλος, πρότεινέ του να βοηθήσεις με το συμμάζεμα του σπιτιού, να πλύνεις τα πιάτα και γενικά να συγυρίσεις το χώρο μετά το τέλος του πάρτι.

Διάβασε ακόμη 

Η τέλεια playlist για το επόμενο πάρτι στο σπίτι σου

Πώς να οργανώσεις το καλύτερο πάρτι που θα θυμούνται όλοι

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*