Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επιχειρηματίες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες που παρέχει η ψηφιακή εποχή, διοργανώνει η Cosmote, μέσω της νέας σειράς δράσεων το #GrowYourBusiness.

Τα σεμινάρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την OTEAcademy, θα υλοποιηθούν στις 21 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Μakedonia Palace) και στις 23 Ιουνίου στην Αθήνα (εκπαιδευτικό κέντρο OTEAcademy) και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Στόχο έχουν, οι συμμετέχοντες να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενημερωθούν για τα digital εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των social media, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων, να μάθουν «τι πρέπει και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους, καθώς και θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό microsite, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού σεμιναρίου online, μέσω live streaming.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr.

 

Διάβασε ακόμη

Oι λόγοι που στέλνεις βιογραφικά και δεν παίρνεις απάντηση

5 τάσεις που θα σε “απογειώσουν” στη δουλειά

5 τρόποι να βγάλεις λεφτά εκτός δουλειάς

Total
1
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive