Αν εξαιρέσεις όλα αυτά που γράφονται στα tabloids και την εμμονή του να κάνει σχέσεις μόνο με μοντέλα (όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό), ο Leonardo Di Caprio είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός.

Πρώτη φορά που ήταν υποψήφιος για βραβείο ‘Οσκαρ ήταν μόλις σε ηλικία 16 ετών. Πέντε υποψηφιότητες και 23 χρόνια αργότερα ο “Leo” έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του για το χρυσό αγαλματίδιο, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για την ταινία “The Revenant”.

Αποτέλεσμα εικόνας για leonardo di caprio gif

Αν κοιτάξεις τη ζωή του, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο…

Τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά ξέρει να παίρνει το καλύτερο από την κάθε μέρα που περνάει και το Men Exclusive, με αφορμή τα σημερινά του 43α γενέθλια, σού παραθέτει τις καλύτερες ατάκες του:

Αποτέλεσμα εικόνας για leonardo di caprio gif

“Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Μην κατηγορείς τίποτα και κανέναν”

“Η κλιματική αλλαγή υπάρχει. Συμβαίνει τώρα. Είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει το είδος μας και θα πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά και να σταματήσουμε να προσποιούμαστε”.

“Νομίζω ότι πάντα θα νιώθω ως ένα αουτσάϊντερ”

“Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε: ‘Βγες έξω γιέ μου, δεν με νοιάζει αν είσαι επιτυχημένος ή, όχι, απλώς να έχεις μία ενδιαφέρουσα ζωή. Να είσαι ευτυχισμένος που κάθε πρωί μπορείς και βάζεις το παντελόνι σου’. Νομίζω ότι το κάνω αυτό”.

 “Να προσέχεις τους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζεις”.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις τον γάμο. Θα συμβεί, όταν είναι να συμβεί”.

“Δεν έχω παιδιά, αλλά έχω μία εταιρία παραγωγής. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις. ‘Οχι όσες όταν έχεις οικογένεια, αλλά είναι πολλές”.

“Ειλικρινά μισώ την ξεκούραση. ‘Εχω κάνει τρεις ταινίες στη σειρά, έχω δουλέψει για δύο χρόνια συνεχόμενα και η καλύτερη στιγμή μου είναι όταν μέσα απ’ όλα αυτά μαθαίνω κάτι”.

“‘Εχω πολύ λίγες γνώσεις για τη μόδα. Να σου πω την αλήθεια δεν τη σκέφτομαι καθόλου. Θέλω να ντύνομαι όσο πιο άνετα μπορώ. Τα περισσότερα ρούχα μου είναι μαύρα, γκρι ή σκούρα μπλε. Δεν μου αρέσει να φοράω πολλά χρώματα. Αλλά μου αρέσουν τα jackets. ‘Εχω εμμονή με τα jackets”.

“‘Ολοι έχουμε περάσει κάτι στη ζωή μας που μας έχει αλλάξει τόσο ώστε να μην μπορούμε να γίνουμε όπως ήμασταν πριν”.

reactions omg oh my god leonardo di caprio fist bite

 

Διάβασε ακόμη

10+1 μαθήματα που πρέπει να πάρεις από τον Sylvester Stallone

12 μαθήματα ζωής από τον Michael Caine

Μαθήματα ζωής από τους αρχαίους Σπαρτιάτες

Total
16
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*