Όταν κάνεις πράγματα που σου αρέσουν στη ζωή, είναι πολύ εκνευριστικό να έχεις κάποιον πάνω απ’ το κεφάλι σου να σου λέει να σταματήσεις. Πρέπει όμως να έχεις μέτρο σε ό,τι κάνεις, το οποίο είναι εύκολο να ξεπεράσεις όταν ασκείς το χόμπι σου.

Το Men Exclusive σου εφιστά την προσοχή για 5 πράγματα στα οποία μπορεί να χάσεις εύκολα το μέτρο.

Γυμναστική

man-in-push-up-position
Όλοι οι άνδρες ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα αγαλμάτινο σώμα με γράμμωση και πέτρινους κοιλιακούς. Σε αυτήν τους την προσπάθεια, καταλήγουν με κατάγματα κόπωσης από τις πολλές ώρες γυμναστικής και στο τέλος πρέπει να απέχουν από την αγαπημένη τους ασχολία, μέχρι να συνέλθει ο οργανισμός τους. Πρέπει να τηρείς ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, ιδανικά υπό την επιτήρηση ενός personal trainer και να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη. Να θυμάσαι ότι τα γρήγορα αποτελέσματα συνήθως δε διαρκούν πολύ.

Μαύρισμα

worlds-first-drinkable-sun-tan-lotion-launched

Τα τελευταία χρόνια το μαύρισμα έχει γίνει μόδα και για τους άνδρες. Η ηλιοθεραπεία κάνει καλό μέχρι ενός σημείου, γι’ αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να ξεφύγει. Εκτός του ότι η ηλιακή ακτινοβολία είναι επιβλαβής για την επιδερμίδα, το έντονο μαύρισμα είναι πια ξεπερασμένο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το τεχνητό μαύρισμα, που σου χαρίζει ηλιοκαμένη όψη ακόμα και μέσα στο χειμώνα.

Αυταρέσκεια

30a196c300000578-0-image-a-192_1453913628135-2

Είναι άσχημο ένας άνθρωπος να παινεύει τον εαυτό του σε τρίτους και να τους καταιγίζει με τα κατορθώματά του. Ακόμα και αν έχεις λόγους να υπερηφανεύεσαι, χάνεις πόντους μιλώντας συνεχώς για το πόσο σπουδαίος είσαι και πόσο καλά τα έχεις καταφέρει. Γίνεσαι αντιπαθής και οι γύρω σου μπορεί να πιστέψουν ότι λες ψέματα. Δείξε αυτοπεποίθηση, χωρίς να φαίνεσαι ψώνιο.

Καλοπέραση

k2qkwl7

Σε ποιόν δεν αρέσει η καλοπέραση; Δεν πρέπει όμως να το παρακάνεις. Μην κάνεις επίδειξη του πόσα λεφτά ξοδεύεις σε ποτά, ταξίδια και γυναίκες στους φίλους σου και στα social media. Όταν αποφασίσεις να κάνεις μια σταθερή σχέση μπορεί να σου έχει ήδη βγει το όνομα…

Παράπονα

2649122

Έχει διαφορά να δηλώνεις τα παράπονά σου σε κάποιον που σε έχει αδικήσει από το να παραπονιέσαι συνεχώς για όλα. Κανείς δε θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που διακατέχεται από αρνητισμό και τοξικότητα, γι’ αυτό μάθε να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής, ακόμα και αν δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεσαι.

 

Δες ΕΔΩ τα ψέματα και τις αλήθειες για εμάς τους άνδρες

Δες ΕΔΩ τα 10 χαρακτηριστικά που σε κάνουν αντιπαθητικό

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive