Όλοι οι άνδρες αγαπάμε τον εαυτό μας και σίγουρα τις περισσότερες φορές σκεφτόμαστε πράγματα τα οποία μας βοηθάνε να νιώσουμε όμορφα.

Ένα από αυτά είναι το κομμάτι της περιποίησης και φυσικά το τι μπορεί να κάνει κανείς προκειμένου να περιποιηθεί σωστά τον εαυτό του.

Σήμερα σου παρουσιάζουμε πέντε απλά βήματα, τα οποία αν ακολουθήσεις πιστά να είσαι σίγουρος πως θα δεις μεγάλη διαφορά στον εαυτό σου.

Ενυδάτωση της επιδερμίδας

Η ενυδάτωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πράγματα όσον αφορά την ανδρική περιποίηση. Δεν χρειάζεται να έχουμε πολλές ενυδατικές κρέμες και μία κάνει την δουλεία την οποία χρειαζόμαστε προκειμένου να αποκτήσουμε μια πιο φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.

Απολέπιση

Στην αγορά θα βρεις πολλά προιόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Η απολέπιση βοηθάει στο να αφαιρεί όλο το νεκρό και ξηρό δέρμα βοηθώντας έτσι ακόμη και στην διακοπή της ακμής.

Καθαρή αναπνοή και λευκά δόντια

Το χαμόγελο μας είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά μας και κάποιες φορές αν όχι τις περισσότερες το αμελούμε. Όλη η περιποίηση μπορεί να καταστραφεί με μια κακή αναπνοή και φυσικά με κίτρινα δόντια. Φρόντισε λοιπόν να πλένεις καθημερινά τα δόντια σου και να επισκέπτεσαι όσο πιο συχνά γίνεται τον οδοντίατρο σου.

Φροντίδα χεριών

Σίγουρα οι περισσότεροι άνδρες δεν φημιζόμαστε για τα απαλά μας χέρια αλλά αυτό δεν μας δικαιολογεί για να μην τα φροντίσουμε. Σίγουρα τα βρώμικα νύχια δεν είναι καθόλου ελκυστικά για αυτό φρόντισε να έχεις το λιγότερο καθαρά και περιποιημένα χέρια.

Επίσκεψη στο γυμναστήριο και σωστή διατροφή

Σίγουρα η άσκηση του γυμναστηρίου μας βάζει σε μια φόρμα η οποία δεν βελτιώνει μόνο την διάθεση μας αλλά και όλη την συνολική μας εμφάνιση. Βέβαια η γυμναστική από μόνη της δεν φτάνει για αυτό φρόντισε να τρως σωστά και υγιεινά όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, να πίνεις άφθονο νερό και να αποφεύγεις όσο μπορείς τα επεξεργασμένα τρόφιμα καθώς και ότι εμπεριέχει λίπος.

Total
11
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*