Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες έλκονται από γοητευτικούς άνδρες, οι οποίοι έχουν αυτοπεποίθηση και τις σέβονται.

Έχουν γραφτεί τόμοι σχετικά με τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά που αγαπούν οι γυναίκες, όμως υπάρχουν και κάποια άλλα, τα οποία παίζουν βασικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που χρηματίζει ένας άνδρας και ας μη γίνεται συχνά λόγος γι’ αυτά.

Η φωνή σου

Αποτέλεσμα εικόνας για manolete movie gif

Όσο πιο μπάσα είναι η φωνή ενός άνδρα, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται στα μάτια της συντρόφου του. Η φωνή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική εντύπωση που μας προκαλεί κάποιος και οι γυναίκες υποσυνείδητα αρέσκονται στις βαθιές αρρενωπές φωνές. Αυτό δε σημαίνει ότι αν έχεις βαριά φωνή δεν πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω για να κατακτήσεις μια γυναίκα, απλά σου δίνει επιπλέον πόντους.

Ευγένεια

Αποτέλεσμα εικόνας για kind man gif

Μια γυναίκα δε θέλει να είσαι ευγενικός και “κύριος” μόνο μαζί της, αλλά γενικά στη ζωή σου. Δίνει μεγάλη προσοχή στον τρόπο που μιλάς στη μητέρα σου, στο πόση τρυφερότητα δείχνεις για τα μικρότερα αδέρφια σου ακόμα και στο πώς απευθύνεσαι στο σερβιτόρο. Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια δημιουργούν μια σφαίρα ασφάλειας για μια γυναίκα και έτσι καταλαβαίνει ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης της.

Κατοικίδια

Αποτέλεσμα εικόνας για man dog gif

Το να έχει ένας άνδρας κατοικίδια ζωάκια, δείχνει ότι είναι υπεύθυνος, τρυφερός και ότι έχει ευαισθησίες. Η προστασία και η αγάπη που δείχνεις στο κατοικίδιό σου (αλλά και στα αδέσποτα) τραβάει τις γυναίκες, οι οποίες υποσυνείδητα αντιλαμβάνονται ότι θα γίνεις πολύ καλός πατέρας και επομένως θέλουν να προχωρήσουν σε σχέση μαζί σου.

Δουλειές του σπιτιού

Αποτέλεσμα εικόνας για man housework gif

Ένας άνδρας που ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, είναι θησαυρός για μια γυναίκα. Δείχνει ακομπλεξάριστος και ότι σέβεται τον εαυτό του, διατηρώντας καθαρό το χώρο του (ή βοηθώντας τους δικούς του, εάν ζει μαζί τους).

Γενναιοδωρία

Αποτέλεσμα εικόνας για man money gif

Η γενναιοδωρία είναι μια αρετή που έχει εκλείψει στις μέρες μας, γι’ αυτό οι γυναίκες την εκτιμούν πραγματικά σε έναν άνδρα. Ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλο εισόδημα, δε ζεις μίζερα και επιδιώκεις να βγαίνεις ραντεβού με τη σύντροφό σου, χωρίς να υπολογίζεις και το παραμικρό που μπορεί να προκύψει. Εκτός από αυτό, η γενναιοδωρία φαίνεται και βοηθώντας (οικονομικά ή με άλλους τρόπους) ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Οι γυναίκες εκτιμούν τη γενναιοδωρία, που συχνά ταυτίζεται με την καλοψυχία.

Δες ΕΔΩ 8 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ στη σύντροφό σου

Δες ΕΔΩ 10 κινήσεις για να της δείξεις ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της

Total
32
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive