Τις τελευταίες μέρες διανύουμε αυτή την περίοδο όπου κάνουμε την καθιερωμένη εκκαθάριση στα χειμερινά ρούχα μας, προκειμένου να δούμε τι θα χρειαστούμε για τις κρύες μέρες και νύχτες που θα έρθουν.

Πολλά από αυτά συνήθως δεν τα φοράμε ποτέ, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στην ντουλάπα μας πιάνοντας αρκετό χώρο τις περισσότερες φορές.

Σίγουρα τα υπάρχοντα ρούχα μέσα σε μια ντουλάπα, τα οποία δεν έχουν σκοπό να φορεθούν, δεν είναι και ό,τι καλύτερο γι’ αυτό και το Men Exclusive σού προτείνει να τα δωρίσεις σε κάποιον που ενδεχομένως να τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Με βάση αυτό λοιπόν έχουμε συλλέξει μερικά κομμάτια τα οποία δεν πρέπει να λείπουν φέτος τον χειμώνα από την ντουλάπα σου.

Τι λες πάμε να τα δούμε μαζί;

1. Μπουφάν

Θα ξεκινήσουμε με το πιο βασικό ρούχο το οποίο φροντίζει να μας κρατάει ζεστούς τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Αν θέλεις να πάρεις κάποιο καινούργιο μπουφάν φέτος τον χειμώνα σίγουρα θα βρεις πολλά χρώματα και σχέδια τις επιλογής σου στη αγορά! Αυτό το οποίο σου προτείνουμε εμείς είναι να διαλέξεις κάποιο το οποίο να είναι σε φαρδιά γραμμή και φυσικά σε ένα σκούρο χρώμα όπως το μαύρο ή σκούρα χρώματα, προκειμένου να μην σε περιορίζει με τα υπόλοιπα!

2. Φούτερ

Είναι το κομμάτι το οποίο δεν μπορεί να λείπει από καμία ανδρική ντουλάπα γιατί μπορείς να το φορέσεις από έναν απλό καφέ με φίλους σου και εξωτερικές δουλειές μέχρι και το γυμναστήριο! Σίγουρα όσα φούτερ και να υπάρχουν στην ντουλάπα σου μόνο χαμένα δεν θα πάνε. Προτίμησε αυτά με κουκούλα γιατί δίνουν μια πιο extreme νότα στο outfit.

3. Jean Παντελόνια

Σίγουρα κάθε άνδρας θέλει να έχει πολλά παντελόνια στην ντουλάπα του και φυσικά σε πολλά χρώματα. Τα jean παντελόνια όμως πέραν από διαχρονικά και must είναι αυτά τα οποία μπορείς να φορέσεις πάντα και παντού χωρίς να χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος συνδυασμός. Στην αγορά θα βρεις πολλά σχέδια τα οποία να ανταποκρίνονται στα γούστα σου οπότε επένδυσε άφοβα!

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*