Όπως οι άνδρες έχουμε τα μυστικά μας και τα συζητάμε μόνο με τους φίλους μας, έτσι και οι γυναίκες κρατούν κάποια πράγματα μόνο για τις παρέες τους.

Τα περισσότερα αφορούν “μυστικά” περιποίησης της εξωτερικής τους εμφάνισης και άλλα γυναικεία θέματα.

Διάβασε τα πράγματα που ποτέ καμία γυναίκα δεν πρόκειται να παραδεχτεί μπροστά σου.

Πόσο (πολύ) μακιγιάζ φοράει πραγματικά

Αποτέλεσμα εικόνας για jennifer lopez make up gif

Μπορεί οι γυναίκες να χρησιμοποιούν ένα σωρό καλλυντικά (τα οποία έχουν χρυσοπληρώσει), αλλά θέλουν το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό. Το αψεγάδιαστο λευκό προσωπάκι της με τα ροδαλά μάγουλα και τις υπέροχες μακριές βλεφαρίδες, είναι αποτέλεσμα μέικ απ, πούδρας, κονσίλερ, ρουζ και στρώσεων μάσκαρα. Αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ.

Ότι κατασκοπεύει ακόμα τον πρώην της στα social media

Αποτέλεσμα εικόνας για woman laptop gif

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει κάνει. Μην ανησυχείς, αυτό δε σημαίνει ότι τον θέλει ακόμα, είναι κάτι που κάνει από καθαρή περιέργεια.

Ότι κατασκοπεύει τις δικές σου πρώην στα social media

Αποτέλεσμα εικόνας για woman laptop gif

Και αυτό είναι κάτι που κάνει από περιέργεια και για να τσεκάρει αφενός το γούστο σου, αφετέρου να επιβεβαιώσει ότι είναι πιο όμορφη από τις πρώην σου και να το αποδείξει και στις φίλες της. Γυναικεία φιλαρέσκεια.

Λεπτομέρειες για τις δύσκολες μέρες του μήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για woman gossip girls gif

Αυτό είναι καλό, καθώς κανένας άνδρας δε θα ήθελε να ακούσει λεπτομέρειες για κάτι τόσο ξένο σε αυτόν. Ωστόσο, μεταξύ τους οι φίλες συζητούν τα πάντα γύρω από την περίοδό τους, πόσο πονάνε, αν τους έχει καθυστερήσει κτλ.

Πώς περιποιείται τον “εκεί κάτω” εαυτό της

Αποτέλεσμα εικόνας για woman depilation gif

Αν και είναι δεδομένο ότι όλες οι γυναίκες έχουν τρίχες εκεί κάτω, δε θέλει να το ξέρεις. Δεν πρόκειται να παραδεχτεί πόσα λεφτά δίνει κάθε μήνα σε αποτριχώσεις για να εμφανίζεται με απαλό και τρυφερό δέρμα μπροστά σου.

Ότι αναλύουν με τις φίλες της τα μηνύματα που της στέλνεις

Αποτέλεσμα εικόνας για woman phone gif

Οι γυναίκες είναι υπεραναλυτικά όντα και συζητούν τα πάντα που αφορούν τη σχέση τους. Στις αρχές της σχέσης τους, δείχνουν τα μηνύματα που της στέλνεις στις φίλες τους και αναλύουν ακόμα και τα σημεία στίξης που χρησιμοποιείς.

 Ότι τη φλερτάρουν (ωραίοι) άνδρες όταν βγαίνει έξω 

Αποτέλεσμα εικόνας για women flirting men gif

Εφόσον η κοπέλα σου τράβηξε την προσοχή σου, γιατί να μην τραβήξει και την προσοχή άλλων ανδρών; Οι γυναικοπαρέες ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες σε ένα μαγαζί και είναι λογικό να τις φλερτάρουν οι άνδρες. Είναι λογικό να ζηλεύεις, αλλά αν έχεις εμπιστοσύνη στην κοπέλα σου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Το άγχος της για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Αποτέλεσμα εικόνας για woman anxious pregnant gif

Μπορεί να δείχνει άνετη μπροστά σου, σίγουρα όμως ανησυχεί για την περίπτωση μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Επίσης, αγχώνεται για την περίοδο της εγκυμοσύνης, πολύ πριν αρχίσει να σκέφτεται να κάνει δικά της παιδιά. Γενικά οι γυναίκες τείνουν να ανησυχούν για διάφορα πράγματα, ακόμα και αν δεν τους συμβαίνει.

Τις ανασφάλειες που έχει για το σώμα της

Αποτέλεσμα εικόνας για woman insecure gif

Όλοι έχουμε ανασφάλειες και μπορεί να τις συζητάμε με τους φίλους μας ή μπορεί και όχι. Μια γυναίκα ποτέ δε θα συζητήσει για τις ανασφάλειες της με το σύντροφο της, γιατί δε θέλει να χαλάσει την τέλεια εικόνα που αυτός έχει σχηματίσει για εκείνη.

Όλα όσα λέει με τις φίλες της

Αποτέλεσμα εικόνας για woman anxious gif

Θα έχεις προσέξει ότι όποτε βγαίνεις με την κοπέλα σου και τις φίλες της, πάντα πηγαίνουν δυο δυο στην τουαλέτα. Δεν τις καλεί η φύση, αντιθέτως είναι η ευκαιρία τους να κάνουν ένα μίνι σχολιασμό για τα αγόρια της παρέας. Αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ καμία.

Ότι ζηλεύει

Αποτέλεσμα εικόνας για woman anxious pregnant gif

Αν παραδεχτεί ότι ζηλεύει, θα είναι σαν να παραδέχεται ότι φοβάται μη σε χάσει και άρα ίσως να τη θεωρείς δεδομένη. Είναι και θέμα εγωισμού.

Ότι (καμιά φορά) σε συγκρίνει με τον πρώην της

Αποτέλεσμα εικόνας για handsome man gif

Είναι αναπόφευκτη η σύγκριση ανάμεσα σε δυο πρώην. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο πρώην αποτελεί παρελθόν για κάποιο λόγο, ενώ εσένα έχει επιλέξει για το παρόν της και αυτό σημαίνει ότι σε προτιμά.

Τα μυστικά της για να κερδίσει την προσοχή ενός άνδρα

Αποτέλεσμα εικόνας για woman insecure gif

Κάθε γυναίκα έχει τον τρόπο της για να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός άνδρα. Οι εντυπωσιακές γυναίκες χρησιμοποιούν την εμφάνιση τους, ενώ όσες δε γεννήθηκαν με φυσική, βρίσκουν άλλους τρόπους για να γίνονται ακαταμάχητες. Ωστόσο, δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ σε κανέναν.

Πόσα ξόδεψε για το καινούργιο της φόρεμα

Αποτέλεσμα εικόνας για woman shopping gif

Υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν να πεινάσουν για ένα μήνα, παρά να χάσουν το καταπληκτικό φόρεμα που έχει 40% έκπτωση. Γι’ αυτό μην παραξεύεσαι αν ενώ κλαίγεται για τα άθλια οικονομικά της, τη βλέπεις κάθε βδομάδα με καινούργια ρούχα. Αποκλείεται όμως να σου αποκαλύψει πόσα πραγματικά ξοδεύει για τα καινούργια ρούχα της, γιατί κατά βάθος ξέρει ότι είναι υπερβολή.

Διάβασε ακόμη

10 πράγματα που κάθε γυναίκα σκέφτεται πριν βγει ραντεβού μαζί σου

15 σημάδια ότι βγαίνεις με μια… ψυχοπαθή

8 αλάνθαστα σημάδια ότι σε θέλει μόνο για τα λεφτά σου

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive