Γοητευτικός, cool, ευθυτενής, με σταθερό, θλιμμένο βλέμμα.

Ο Mads Mikkelsen συγκεντρώνει όλα εκείνα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ηθοποιού παλαιάς κοπής και δεν θα εντυπωσίαζε κανέναν το γεγονός ότι θεωρείται σταρ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αν δεν ήταν Δανός και μάλιστα με μία, ανεπαίσθητη μεν χαρακτηριστική δε προφορά, από εκείνες που συνήθως δεν συμπαθούν και πολύ στο Χόλιγουντ.

Ο Mads όμως δεν είναι μια τυχαία περίπτωση “ωραίου ξένου”. Διαθέτει μια σπάνια ικανότητα να οικειοποιείται τους ρόλους του με εξαιρετική ακρίβεια, που κανείς δεν στέκεται σε μικροζητήματα, όπως η προφορά ή η καταγωγή του.

Περίπου 5 εκατομμύρια θεατές παρακολουθούσαν τη σειρά του NBC “Hannibal”, στην οποία ο Mikkelsen υποδυόταν τον Dr. Hannibal Lecter, τον ευφυή ψυχίατρο και serial killer που σιχαίνεται οτιδήποτε μπανάλ, λατρεύει την καλή ζωή και την gourmet κουζίνα και προετοιμάζει για τους καλεσμένους του υψηλής αισθητικής πιάτα με ύποπτης προέλευσης υλικά.

Ιδιαίτερα κομψός με τα 3-pieces κοστούμια του, λιγομίλητος, με διαπεραστικό βλέμμα, προσεγγίζει τον ρόλο του με την ίδια χειρουργική ακρίβεια που ο bon viveur δολοφόνος τεμαχίζει τα θύματά του και σε κάνει να αισθάνεσαι μεγάλη συμπάθεια για τον ψυχοπαθή χαρακτήρα – δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά έχει φανατικούς θεατές που αυτοαποκαλούνται fannibals.

Ο Δανός ηθοποιός είναι λάτρης του στυλ και με αφορμή τα σημερινά του 52α γενέθλια το Men Exclusive σου παρουσιάζει ορισμένες ιδέες από ορισμένες φωτογραφίσεις του, προκειμένου να αντιγράψεις το look του.

Total
25
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*